4 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre luna de miere

Pentru toate femeile, luna de miere înseamnă un singur cuvânt:relaxare. Sigur ai văzut în filme cupluri fericite, care se distrează și au parte de cele mai frumoase momente în luna de miere.

Însă cum viața bate filmul, ne-am gândit să facem o listă cu patru lucruri care se pot întâmpla în luna de miere, dar de care nu-ți spune nimeni.

  1. Te poți simți fără energie, atât tu cât și soțul tău. Cu alte cuvinte, puteți fi prea obosiți pentru a face sex. ,,Cuplurile nu-și dau seama cât de mult îi epuizează nunta și pregătirea acesteia. Și după o zi de nuntă, deși interesantă, prima noapte poate să nu fie cel mai bun moment pentru a avea o experiență sexuală extraordinară” spune Brotherson, terapeut de cuplu.
  2. Este posibil să vă certați. Din cauza oboselii, până și cele mai nesemnificative gesturi te pot enerva. Însă după ce vă relaxați și vă odihniți, lucrurile se vor schimba și luna de miere îți va aduce momente de fericire.
  3. Este posibil să nu fie ceea ce îți imaginai. Ai visat la luna de miere suficient de mult timp încât să-ți creezi propriul scenariu. Însă este important să știi dinainte ce te așteaptă cu exactitate. Toate acele plimbări sau cine romantice pe malul mării pe care le-ai văzut în filme pot rămâne doar în imaginația ta. Dar asta nu trebuie să te dezamăgească, există multe alte lucruri pe care le poți face cu soțul tău.
  4. Această călătorie o să vă unească și mai mult. ,,Cred că orice călătorie în care împărtășești experiențe cu persoana iubită, vă unește și mai mult. Este prima dată când intrați într-un hotel în calitate de soț și soție, iar acest sentiment este minunat.”

Foto:123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro