3 trucuri de machiaj pe care orice mireasă trebuie să le ştie

Dacă te hotărăşti să îţi faci singură machiajul de nuntă, este bine să ţii cont de aceste sfaturi.

În secţiunea de beauty ai să găseşti o mulţime de trucuri practice pentru machiaj, însă atunci când vine vorba despre nuntă, există trei lucruri pe care este musai să le ştii.

1. Pur şi simplu trebuie să te joci cu un strop de fard sidefat deschis la culoare pe colţul intern al ochilor. Practic, trebuie să trasezi un mic V de lumină, chiar şi atunci când nu foloseşti foarte mult machiaj. Îţi va pune în valoare privirea şi îţi va lumina întregul chip.

2. Nu aplica mascara (sau gene false individuale) în cantitate egală peste tot – este bine să urmezi o strategie. Dacă vrei o privire ca de păpuşă, cu ochi mari şi pătrunzători, accentuează genele de pe zona centrală a pleoapei (cu mai multă mascara şi/sau fire mai lungi de gene false). Dacă vrei o formă mai sexy, o veritabilă privire de felină, insistă pe genele de la colţul extern al pleoapei.

3. Foloseşte un iluminator uşor trandafiriu. Nu este un produs de machiaj pe care trebuie să îl ai musai în neseser pentru machiajul de zi cu zi, dar merită să îl pui la lucru în ziua nunţii. Când îl întinzi bine pe suprafaţa pomeţilor îţi pune în valoare structura osoasă şi îţi sculptează într-un mod de-a dreptul radios trăsăturile.

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro