3 persoane pe care trebuie să le inviți la nuntă (neapărat)

Lista de invitați poate părea un proces ușor la prima vedere, însă nu este așa. Trebuie să fii atentă pe cine inviți la nunta ta, dar mai ales cui NU îi vei da o invitație.

Știu, vrei să fie alături de tine familia și prietenii tăi cei mai buni. Însă sunt anumite persoane pe care trebuie să le inviți la nuntă, chiar dacă nu îți dorești asta.

  1. Noul partener al unuia dintre părinți-Dacă părinții tăi sunt divorțați, iar ambii și-au refăcut viața, trebuie neapărat să le trimiți o invitație la nuntă și partenerilor lor. Știu, este o decizie dificilă care poate da naștere unor conflicte în familie. Însă, indiferent de sentimentele tale față de ei, trebuie să te gândești că este doar o zi, care va trece destul de repede. Iar tu vrei ca părinții tăi să fie fericiți.
  2. Prietenii apropiați ai părinților-Deși este posibil ca tu să nu fii atât de apropiată de cei mai buni prieteni ai părinților tăi, trebuie să îi inviți și pe aceștia la nuntă. Prin invitarea lor, le dai sentimentul că este o zi importantă și pentru ei. Pentru părinți, nunta copilului este un eveniment important, pe care își doresc să-l trăiască alături de cei mai buni prieteni.
  3. Iubitul surorii sau iubita fratelui tău-Știu, probabil tu ai impresia că relația lor nu e una serioasă și nu va dura mult. Însă pentru ei este important ca să vină la nuntă însoțiți de partenerii lor. Desigur, asta nu înseamnă că fiecare invitat are voie să vină însoțit. Dar aici este vorba despre familia ta, așa că este important ca lucrurile să decurgă normal, fără animozități.

Foto:123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro