3 lucruri pe care trebuie să le faci cu soțul tău în ziua nunții

După o perioadă în care ai planificat fiecare detaliu în parte, în sfârșit a sosit ziua mult așteptată. Însă deși credeai ca stresul a luat sfârșit, ținem să te anunțăm că abia începe.

Vrei să te asiguri că totul este în ordine, că toti invitații se simt bine și mai ales, că totul a iesit așa cum ți-ai imaginat.

Însă printre toate aceste lucruri, poți uita să acorzi atenție lucrurilor cu adevărat importante, de micile momente speciale de care îți vei aminti toată viața.

Dar noi suntem aici pentru a te ajuta, așadar am făcut o listă cu trei lucruri pe care neapărat trebuie să le faci cu soțul tău în ziua cea mare.

  1. Luați o pauză

Probabil deja ți s-a spus că ziua nunții ți se va părea cea mai rapidă zi din viața ta, și chiar așa este. Din acest motiv este important să faci un pas înapoi de la toate lucrurile mai puțin mportante și să te bucuri de moment.

Dansează cu soțul tău, faceți un selfie într-un loc frumos, declarați-vă iubirea și departe de ochii invitaților. Ceva de care să vă amintiți cu drag peste ceva timp și de care să știți doar voi. Aceste lucruri vor fi cele mai frumoase amintiri.

  1. Sărutați-vă pentru că vreți, nu pentru că așa vă spune fotograful

Ți se va spune de multe ori cum să stai, când să vă îmbrățișați și când să vă sărutați pe parcursul întregii zi. De asemenea, invitații vor ține toasturi în cinstea voastră pe care va trebui să le încununați cu un sărut. Dar pe lângă toate astea, nu uita să-ți săruți soțul fără vreun motiv anume.

  1. Făceți-vă cadouri

Multe cupluri aleg să-și facă mici cadouri înainte de a păși spre altar. În afara de verighete (nu sunt de ajuns?!), poți oferi o scrisoare în care să scrii gândurile și dorințele tale în legătură cu viitorul vostru, cât de mult îl apreciezi sau un scurt mesaj.

Valoarea sentimentală a acestor lucruri este neprețuită și-l va face pe cel de lângă tine să se simtă important și iubit. Într-o eră digitală, lucrurile scrise de mână vor fi din ce în ce mai prețuite și apreciate.

Foto:hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro