3 lucruri pe care o mireasă nu ar trebui să i le spună mamei sale

Chiar dacă mamele și fiicele sunt cele mai bune prietene-în condiții normale- în cazul în care planifici o nuntă alături de mama ta pot apărea tensiuni.

E normal să aveți gusturi și păreri diferite, însă trebuie să știți cum să comunicați astfel încât să nu vă răniți sentimentele.

Știm cu toții că atunci când intervine stresul, devenim un pic iraționale. Așadar te sfătuim să-ți păstrezi calmul și să nu spui niciodată aceste trei lucruri.

     1,,Asta este nunta mea, tu ai avut-o pe a ta”

Cu siguranță, mama ta este conștientă de acest lucru. Dar trebuie să ții cont de faptul că atunci când ea s-a măritat poate nu a avut șansa să-și planifice nunta după bunul plac.

Pe vremuri aceste evenimente erau organizate de părinți, iar tinerii căsătoriți erau tratați ca niște oaspeți. Acum vremurile s-au schimbat și mireasa ia aproape 99% din decizii. Însă ascultă și sfaturile ei și adaptează-le după stilul tău. Astfel amândouă va veți simți bine și nu vor exista tensiuni între voi.

     2.,,Bine, voi plăti eu pentru asta atunci!“

Wow, asta e un lucru stupid pe care cel mai probabil îl spui la nervi. Dacă părinții tăi s-au oferit să te ajute cu bani, trebuie să știi că uneori este nevoie de un compromis pentru a mulțumi ambele părți. Așa că respectă-le părerile și mulțumește-le pentru ajutorul oferit.

     3.,,Dacă nu-ți place, nu mai veni!”

Înțelegem că ești stresată, însă nu trebuie să fii răutăcioasă. Mama ta vrea să fie alături de tine în cea mai importantă zi din viața ta și nici prin cap nu i-ar trece să lipsească de la acest eveniment, chiar dacă alegi o rochie sau o locație care nu este pe placul ei.

Foto:shutterstock

erika
erika.chivu@ringier.ro