10 lucruri pe care nu ar trebui să i le spui unei mirese în ziua nunții

Nu este niciun secret, știm deja că unele mirese trec prin diferite stări și emoții în ziua nunții. Deși este un moment frumos din viața noastră, unii invitați pot strica această bucurie cu o simplă frază.

Ca să eviți situațiile neplăcute, noi am găsit 10 lucruri pe care nu ar trebui să i le spui unei mirese.

  1. ,,Arăți exact ca…”– Chiar dacă ție ți se pare un compliment, fiecare mireasă vrea să se simtă cea mai frumoasă din lume. Așadar, nu o compara cu vedeta preferată, ci în schimb, fă-i complimente despre felul în care arată și cât de bine a ieșit totul.
  2. ,,Te superi dacă o să vină mai târziu și un prieten de-al meu?” – Te afli la o nuntă, nu la o petrecere în timpul weekendului. Cu excepția cazului în care ai voie să vii însoțită la nuntă, nici nu te gândi să pui această întrebare.
  3. ,,Nu intra în panica, dar…”-Dacă începi propoziția așa, îți garantăm că mireasa se va panica! Dacă întâmpini o problemă și nu o poți rezolva singură, menționeaz-o în mod specific și prezintă câteva alternative. Însă sub nicio formă nu pronunța cuvântul panică.
  4. ,,Nimeni nu va observa detaliile” – Deși invitații își vor aminti doar momentele importante, mai ales după câteva băuturi, nicio mireasă nu-și dorește să audă asta. Gândește-te că pentru această zi, ea a muncit câteva luni pentru ca totul să iasă perfect. Așadar, cineva să observe panglicile de pe scaune, vă rog!
  5. ,,Nu pot sta lângă acea persoană” – Aranjarea meselor nu se face în ziua nunții. Așa că dacă ești pusă la o anumită masă, sigur este un motiv. În loc să te plângi de situație, poți profita de moment ca să-ți faci prieteni noi.
  6. ,,Cât costă asta?” – Indiferent dacă te referi la un lucru sau la nunta în sine, această întrebare nu-și are locul. Caută orice alt subiect de conversație, însă nu vorbi despre cheltuieli.
  7. ,,Sunt surprinsă că ai ales să-ți faci părul așa” – Pseudo-complimentele nu sunt binevenite în nicio situație. Dacă nu ai ceva frumos de spus, mai bine nu spui nimic.
  8. ,,Ai nevoie să bei ceva” – Un pahar de șampanie pentru a-ți calma nervii? Nu este o idee bună, mai ales atunci când mireasa trebuie să rostească jurămintele. În loc să-i oferi ceva de băut, mai bine încerci să o calmezi prin câteva sfaturi și încurajări.
  9. ,,De ce X, Y, Z nu a fost invitat?” – Nu, pur și simplu nu, nu trebuie să întrebi asta. Dacă cineva nu a fost invitat, sigur este un motiv în spatele acestei decizii.
  10. ,,Știi că 50% dintre cupluri divorțează…” – O informație pe care orice mireasă vrea să o audă în ziua nunții. NU!

Foto: northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro