10 lucruri pe care le înveți despre tine atunci când planifici nunta

Ca orice experiență majoră de viață, planificarea nunții este un proces de autocunoaștere.

Îți scoate în evidență punctele tale forte și te va face conștientă de slăbiciunile tale. Vei afla cât de răbdătoare ești cu adevărat și cât de pricepută ești cu adevărat la proiecte DIY(do it yourself).

De la trăsături de personalitate la obiceiuri neplăcute, uite care sunt cele zece lucruri pe care le vei descoperi despre tine în timp ce îți planifici nunta.

1. Nu-ți pasă de ce cred oamenii-chiar dacă vrei să afli părerile celor din jur cu privire la orice, de la rochia de mireasă la meniu. Așa că dacă prietenele tale nu împărtășesc aceleași gusturi ca tine, nu le asculta și urmează-ți instinctul.

Până la urmă e nunta ta și tu trebuie să fii fericită cu alegerile pe care le-ai făcut.

2. Ești indecisă
Atâtea decizii de luat! Ce firmă de catering să alegi, vrei să îți cânte o trupă sau un DJ, câți oameni să inviți la nuntă și multe alte întrebări la care trebuie să răspunzi prompt. Însă nu te îngrijora, ia-ți timpul necesar pentru a reflecta asupra deciziilor pe care urmează să le faci.

Psst, Pinterest poate fi o sursă bună de inspirație.

3. Dar foarte organizată-(sau nu)
Planificarea unei nunți va scoate în evidență faptul că ești foarte organizată sau că..este nevoie să angajezi un planificator de nunți până la urmă.

4. Ești perfecționistă
Ai doar o singură șansă să demonstrezi asta. Iar când vine vorba de nunta ta, vrei ca totul să fie perfect, nu-i așa?
Amintirile pot fi uitate, însă pozele vor fi dovada clară a acestui lucru.

5. Te îngrijorezi repede
Cu toate ne facem fel de fel de scenarii în cap, fără ca acestea să se întâmple în viața reală. Așa că nici când vine vorba de nunta ta nu te poți abține. Îți închipui deja ce ar putea să meargă prost- dacă dj-ul nu apare, dacă rochia ta nu va fi gata la timp și cel mai rău, dacă mirele nu va apărea la altar!

Deși încerci să alungi aceste gânduri din minte, trebuie să conștientizezi faptul că pur și simplu ești genul de persoană care se îngrijorează fără motiv. Cine ar fi crezut?

6. Aparent, răbdarea nu este punctul tău forte
Cine și-ar fi imaginat că pur și simplu nu știi ce să faci ca să treacă timpul mai repede?! Ți se pare că totul durează prea mult, iar ziua nunții este departe. Te bucuri însă că planificarea îți mai distrage atenția, pentru că altfel ar fi o tortură!

7. Abilitățile tale de comunicare nu sunt atât de bune pe cât credeai
Se pare că logodnicul tău, familia și prietenii tăi nu îți pot citi gândurile. În timp ce probabil deja știai acest lucru, planificarea nunții accentuează faptul că trebuie să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare pentru a transmite exact ceea ce îți dorești celor din jurul tău.

8. Ai tendința de a amâna lucrurile
Dacă nu faci parte din acel mic procent de mirese care fac totul ca la carte, probabil chiar în acest moment ai amânat unele task-uri cu privire la nuntă. Știm că planificarea nunții poate fi copleșitoare, iar uneori statul degeaba ți se pare o idee bună- mai ales atunci când apare un nou episod din serialul tău favorit.

9. Ești creativă, dar teribilă atunci când vine vorba de lucru manual
Mulțumesc pentru nimic, Pinterest! În ciuda eforturilor tale, invitațiile lucrate manual nu arată nici pe departe ca cele din tutorial. Uf, măcăr ai încercat.

10. Îți iubești logodnicul foarte mult
Slavă Domnului că în tot acest proces cineva a fost echilibrat și rațional. Deși a avut de-a face cu acele momente în care pur și simplu îți venea să arunci totul, te-a ajutat să îți păstrezi calmul și să continui munca minunată pe care o faci. Bărbații…nu putem trăi fără ei!

erika
erika.chivu@ringier.ro