Mecanism

Faza 1.

Cum te înscrii la GLAMOUR Street Fashion Show

1. Îți alegi bloggerul preferat dintre cele 11 ambasadoare: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Laura Giurcanu, Andreea Chirilă, Sânziana Negru, Laura Mușuroaea, Mădălina Merca, Ioana Grama, Larisa Costea, Sandra Bendre, Patricia Blaj.

Ai voie să te înscrii doar în cadrul unei singure echipe. Participantele care se înscriu în mai multe echipe sunt automat descalificate.

2. Îți alegi cea mai cool ținută pe care o deții, musai inspirată din selecția GLAMOUR a celor mai importante 10 trenduri ale sezonului toamnă-iarnă 2017/2018: le găsești pe toate aici.

3. Îți faci o poză de streetstyle (în care să se vadă bine hainele și accesoriile) și un filmuleț de prezentare în care să ne povestești câte ceva despre tine și despre ținuta pe care o porți. Filmulețul poate fi făcut cu telefonul și nu trebuie să aibă mai mult de 60 de secunde.

4. Înscrii poza și filmulețul, alături de nume, vârstă, ocupație și o scurtă descriere a ținutei pe care o porți pe platforma specială dedicate înscrierilor.

5. Respecți deadline-ul pentru înscriere: 24 septembrie.

Fiecare dintre Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show va recruta o echipă formată din 10 fete glam, pe care le va consilia și alături de care va participa din ipostaza de „antrenor“ la GLAMOUR Street Fashion Show.

Faza 2.

În perioada 2 octombrie – 10 noiembrie, cititoarele GLAMOUR îşi vor vota favoritele pe platforma www.glamour.ro/streetfashionshow/.

Votarea se face acordand note de la 1 la 10.

Faza 3.

În luna noiembrie, în cadrul marelui eveniment GLAMOUR Street Fashion Show, un juriu de specialite va acorda note de la 1 la 10 tuturor participantelor la competiție.

 In urma votării pe platforma online și a votării juriului de specialitate, fiecărei participante îi va fi atribuită o notă finală. Nota finală va fi compusă din :

Media notelor primite pe platforma online, în procent de 50%

Media notelor oferite de juriul de specialitate în seara evenimentului, în procent de 50%

Final:  adunăm, împărţim, calculăm şi stabilim, în funcţie de note, finalistele și marea câștigătoare, pe care le vom anunţa în cadrul evenimentului GLAMOUR Street Fashion Show, din 13 noiembrie.