Zayn Malik și Gigi Hadid refuză să își eticheteze relația

Zayn Malik și Gigi Hadid refuză să își eticheteze relația

Unul dintre cuplurile noastre preferate, Zayn Malik și Gigi Hadid, ne-au frânt inimile atunci când s-au despărțit în martie. Ulterior, la doar câteva luni după, au fost văzuți din nou împreună în diverse ipostaze care au dat de înțeles (și au stârnit repede zvonurile) că s-ar fi împăcat

Zayn Malik și Gigi Hadid nu vor să își eticheteze relația

Poate că cei doi sunt din nou împreună, dar dacă te aștepți de la o clarificare din partea lor, cu siguranță nu o vei primi din partea lui Zayn. Acesta refuză să își eticheteze relația cu Gigi Hadid, având în vedere că „sunt amândoi adulți”.

Ni se pare corect.

„Suntem amândoi adulți. Nu este nevoie să punem niciun fel de etichetă sau să încercăm să satisfacem așteptările oamenilor”, a explicat Malik într-un interviu pentru GQ.

Zayn a mai dezvăluit despre Gigi că l-a ajutat să își depășească fricile din adolescență.

„Aveam o viziune extrem de negativă asupra lucrurilor. Poate că a fost vorba despre adolescență, testosteron sau ce îmi trecea prin corp în acea vreme. Gigi m-a ajutat să învăț să privesc lucrurile dintr-un unghi pozitiv”, a spus el.

În timpul interviului, Zayn a mai spus că a cumpărat o fermă în Pennsylvania, la o distanță mică de locuința Yolandei Hadid. Zayn și Gigi și-au cumpărat de asemenea un cal împreună, pe care l-au numit Cool, și alături de care își petrec timpul hrănindu-l cu castraveți, cireșe și roșii.

Oricare ar fi situația dintre cei doi, cert este că par fericiți, iar asta este tot ce contează în final, nu-i așa?

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com