Xavier Dolan se alătură distribuției filmului „It" 2

Xavier Dolan se alătură distribuției filmului „It” 2

Xavier Dolan se alătură distribuției părții a doua a filmului horror It. Actorului-regizor i se alătură și Jessica Chastain, James McAvoy și Bill Hader, în mult așteptata continuare a blockbuster-ului horror din 2017.

Xavier Dolan va face parte din partea a doua a filmului „It

Chapter Two” va fi regizat tot de către Andy Muschietti și este bazat pe romanul cu același nume scris de Stephen King. Povestea se centrează în jurul celor care făceau cândva parte din Losers’ Club, iar acum fiind adulți se reîntorc în orașul lor natal, Derry, din Maine, pentru a îl înfrunta pe Pennywise.

Dolan va interpreta rolul personajului Adrian Mellon, un bărbat gay care locuiește în Derry și este atacat de către bullies și omorât de Pennywise. Acesta este cel mai recent rol al lui Xavier Dolan, urmând să mai apară în filmul lui Joel Edgerton, „Boy Erased” (în cinematografe începând cu 28 septembrie).

Xavier Dolan se alătură distribuției filmului „It" 2

Xavier Dolan se alătură distribuției filmului „It” 2

It: Chapter Two” va mai reuni actori precum Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean și Isaiah Mustafa. Bill Skarsgård se întoarce și el în rolul lui Pennywise. Producția se află în curs de desfășurare în Toronto.

Filmul va avea premiera internațională în cinematografe pe 6 septembrie 2019.

 

Foto: Hepta, Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com