Winona Ryder este noua ambasadoare L’Oréal Paris

Winona Ryder s-a reîntors pe ecrane acum câțiva ani odată cu fenomenul Netflix, Stranger Things. Acum, actrița-icon urmează să fie protagonista noii campanii L’Oréal Paris de îngrijire a părului denumită – cum altfel? – „The Comeback”. Ca noua față a brand-ului, Ryder își va face debutul în reclamă în timpul ceremoniei Golden Globes de pe 7 ianuarie. 

„Tuturor le place o revenire și vrem să accentuăm faptul că și părul deteriorat merită una”, a transmis Anne Marie Nelson-Bogle, vicepreședintele senior de marketing a L’Oréal Paris. „Pentru Winona, știm că începând cu platourile de televiziune până la covorul roșu, părul ei a trecut prin multe transformări – e uscat și deteriorat.”

Campania lui Ryder reprezintă startul pentru o nouă franciză L’Oréal Paris numită Elvive, care se concentrează pe prevenirea deteriorării. Aparent, afinitatea noastră pentru ondulatoare, decolorare, foehn-uri și plăci de păr e mai înfricoșătoare decât cel de-al doilea sezon din Stranger Thins. WWD observă: „Cercetările făcute de L’Oréal au găsit că opt din 10 femei din SUA au părul deteriorat – iar cauza la cele între 18-34 de ani în special are legătură cu aparatele care presupun utilizarea căldurii.” Ne putem aștepta ca un balsam L’Oréal Paris Elvive împotriva deteriorării și un tratament cu proteine să ajungă cât de curând pe un raft dintr-o farmacie din apropierea ta în următoarele săptămâni.

Dacă puteți crede, aceasta este de-abia a doua campanie de frumusețe la care participă. Prima a fost în 2015 când a devenit fața Marc Jacobs Beauty. „Ai crede că până acum, având în vedere ce fac, știu cum să machiez” spunea Ryder revistei Allure la vremea respectivă. „Dar nu sunt strălucită la acest capitol, însă extrem de norocoasă că nu trebuie să o fac foarte des în viața de zi cu zi. Am rămas la o cremă BB. Mi-am petrecut toată viața având alți oameni care să mă machieze, și e straniu pentru că ai presupune că am furat din toate aceste trucuri, când, de fapt, e exact opusul.”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com