Video Music Awards 2015: câștigatorii și momentele importante ale serii

Seara trecută a avut loc decernarea premiilor Video Music Awards – o ediție care va rămâne în mintea noastră mult timp de acum încolo. Iată de ce. 

Taylor Swift și-a prezentat, în premieră, videoclipul celui mai recent single, Wildest Dreams, poate cel mai sexy videoclip al ei de până acum (cu siguranță Scott Eastwood are o mare influență).

În timpul prestației lui Nicki Minaj, Taylor Swift a urcat pe scenă pentru a cânta alături de ea The Night Is Still Young și Bad Blood, astfel punând capăt disputei dintre ele.

Trebuie să recunoaștem, din tot show-ul lui Nicki, ne-a rămas în minte această scenă…

ezgif.com-gif-maker

Nicki Minaj a arătat că nu se teme să spună ce crede despre colegii ei de breaslă. În discursul de acceptare al premiului pentru cel mai bun videoclip hip-hop, cântăreața a mulțumit fanilor și pastorului ei, apoi i s-a adresat lui Miley Cyrus cu apelativul „slut“ (n.red. femeie ușoară) și asta pentru că Miley a avut de spus lucruri nu tocmai bune despre ea într-un interviu acordat recent publicației New York Times.

Recitalul lui The Weeknd a fost atât de bun încât a reusit să-l ridice pe Kanye în picioare. Și nu l-am văzut niciodată pe Kanye dansând și simțindu-se atât de bine la un eveniment.

Momentul emoționant al serii? Cel în care Justin Bieber a izbucnit în plâns la finalul recitalului său.

ezgif.com-gif-maker (2)

Bineînțeles momentul a fost deja transformat în meme-uri simpatice.

Screen Shot 2015-08-31 at 13.16.18

Niciun eveniment nu ar putea fi complet fără Kanye West! Artistul a primit premiul Michael Jackson Video Vanguard Award chiar din mâna lui Taylor Swift (vă aduceți aminte de momentul în care Kanye i-a smuls cântăreței microfonul din mână pentru a-și exprima nemulțumirea cu privire la câștigarea premiului pentru cel mai bun videoclip al unei artiste, la ediția din 2009 a premiilor VMA?).

Los Angeles, CA - Kanye West receives the Michael Jackson Video Vanguard Award from Taylor Swift on the 2015 MTV Video Music Awards at the Microsoft Theater in Los Angeles, California AKM-GSI    August  30, 2015 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com ginsburgspalyinc@gmail.com   August 30, 2015    MTV Video Music Awards   show

Seara trecută, Kanye s-a lansat într-un discurs care părea să nu se mai termine, pe care l-a încheiat anunțând că va candida pentru președinția Statelor Unite în 2020.

Khloe Kardashian, cumnata lui Kanye, nu a ratat momentul și a postat pe contul ei de Instagram un afiș electoral.

Mr West!!! 🇺🇸🇺🇸🇺🇸

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Ești curioasă cine a plecat acasă cu un premiu? Intră aici pentru a vedea lista completă a câștigătorilor.

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro