Victoria și David Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie

Victoria și David Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie

Victoria și David Beckham au închis gura celor care susțineau că mariajul lor are probleme. Cei doi au sărbătorit ieri 19 ani de căsnicie. 

Victoria și David Beckham sunt împreună de 21 de ani și căsătoriți de aproape două decenii. Ieri, cuplul a aniversat 19 ani de căsnicie, iar momentul nu putea trece neobservat. Cei doi și-au sărbătorit mariajul printr-o cină romantică.

Fostul fotbalist a postat pe Instagram o fotografie în care apare ținându-se de mână cu soția lui într-un restaurant din Paris.

 

„19 ani! Wow!!… Acum 19 ani pe vremea asta eram îmbrăcat în mod din cap până-n picioare …“, a scris David Beckham pe Instagram, făcând referire la ținuta pe care a purtat-o de la recepția de nuntă. „Aniversare frumoasă minunata mea soție și mămică.“

Și Victoria Beckham a postat aceeași fotografie pe contul ei de Instagram spunând „19 ani!! Te iubesc atât de mult!“ Designerul a postat și pe Insta Story câteva fotografii cu buchetele de flori și baloanele primite de la copii ei.

Victoria și David Beckham au împreună patru copii: Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo, de 15 ani, Cruz, de 13 ani și mezina Harper, în vârstă de 6 ani.

În ultimul timp s-a tot speculat că Victoria și David Beckham au probleme în căsnicie și că cei doi s-au despărțit. Reprezentanții cuplului au dat publicității un comunicat de presă în care spuneau că veștile nu sunt deloc adevărate.

Am putea să numărăm pe degetele de la mâini cuplurile de celebrități care sunt împreună de aproape 20 de ani. Soții Victoria și David Beckham sunt unul dintre ele. Care e secretul unui mariaj de lungă durată? Într-un interviu pentru BBC Radio 4, David Beckham a dezvăluit secretul căsniciei lui cu Victoria Beckham.

Foto: Hepta

 

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro