Victoria Beckham a răspuns zvonurilor că ar fi divorțat

Victoria Beckham a răspuns zvonurilor că ar fi divorțat

De câteva luni, zvonurile că cel mai iconic cuplu din Marea Britanie ar fi divorțat au început să circule fără oprire. Putem însă sta fără grijă – într-un interviu pentru cel mai recent număr al revistei Vogue, Victoria Beckham a negat zvonurile că ar fi divorțat și ne-a redat speranța că dragostea există.

Victoria Beckham și cei patru copii ai ei se află pe coperta celui mai recent număr al revistei Vogue Marea Britanie, care promite un dialog despre familie, faimă și modă împreună cu Victoria și David Beckham.

În interviul care însoțește pictorialul, Victoria a vorbit despre familia ei și a răspuns zvonurilor că ar fi divorțat. Soții Beckham au sărbătorit de curând 19 ani de căsnicie.

„De 20 de ani lumea a inventat tot felul de lucruri despre relația noastră“, a spus Victoria, adăugând că ea și soțul ei au învățat pe parcurs să ignore zvonurile. „Amândoi realizăm că suntem mai puternici împreună decât separat. Respectăm legătura de familie pe care o avem și acesta este secretul.“

„S-ar mai afla vreunul dintre noi în aceeași poziție în care se află acum dacă nu ne-am fi cunoscut și nu am fi fost împreună în toți anii aceștia? Totul este despre familie.”

Victoria a mai povestit și despre linia ei de îmbrăcăminte și despre succesul pe care îl poți avea chiar dacă ești ai cele mai mici șanse să reușești în industrie. „Am fost intimidată. Nu am fost cea mai isteață. Tot ce ți-ai fi dorit să fii – tipa populară – eu am fost exact opusul ei”, a mai adăugat ea.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com