Vedete care își arată imperfecțiunile pe rețelele de socializare

Nu prea știm ce să credem când vedetele postează un selfie și susțin că sunt nemachiate. Ne amuză uneori, dar pe de altă parte ne dezamăgesc pentru că sunt la fel de frumoase ca atunci când sunt aranjate. Ne-am aștepta să fie altfel. Dar atunci când postează imagini cu imperfecțiuni fizice reale? Ei, asta e altă poveste care ne face să ne simțim mai bine în pielea noastră.

Ne-am obișnuit ca Tyra Banks să-și arate ori de câte ori are ocazia latura umană. Într-o fotografie realizată în pauza unui shooting, ne dezvăluie burtica nu tocmai fermă pe care o numește „juicy muffin top”. Hashtag: #perfectisboring.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, e cea care s-a afișat de curând pe social media cu câteva imperfecțiuni remarcabile. Modelul a postat o imagine în care i se zăresc vânătăi pe picioare – pe care zice ea că le-ar fi căpătat când lucra în bucătărie – și vergeturi proeminente. Descrierea fotografiei: „Stretchies say hi!” („Vergeturile vă salută!”)

Bruises from bumping kitchen drawer handles for a week. Stretchies say hi!

A photo posted by @chrissyteigen on

 La fel s-a ambiționat și Brooklyn Decker să-și arate latura mai puțin perfectă și i-a rugat pe fanii ei de pe Instagram să-i numere „bărbiile”.

Screen Shot 2015-04-16 at 15.53.21

Megan Fox și-a încordat fața într-un mod deloc flatant și a postat fotografia pe Facebook ca să demonstreze că nu folosește Botox.

Posted by Megan Fox on 7 Iulie 2011

Ne simțim mai bine când știm că nici măcar starurile nu pot scăpa ușor de acnee. Anul trecut, Lorde a distribuit o fotografie cu ea înainte de culcare, cu fața plină de tratament împotriva coșurilor.

Screen Shot 2015-04-16 at 16.54.07

Vedeta din Real Housewives of New York City, Bethenny Frankel a dus trendul fotografiilor cu imperfecțiuni la următorul nivel, arătând spre un coș în toată splendoarea lui, gata să erupă.

Screen Shot 2015-04-16 at 16.55.43

Într-o ipostază care pare să fie autentică, Zooey Deschanel a distribuit un selfie ce reflectă exact cum arătă vedeta de dimineață, când se privește în oglindă. Cearcănele sunt la datorie.

Screen Shot 2015-04-16 at 16.56.27

Nici familia Kardashian nu se poate abține să posteze fotografii mai puțin flatante, realizate înainte de ritualurile de înfrumusețare. Cel mai memorabil moment a fost când Kim și-a dezvăluit fața arsă de soare, ceea ce demonstrează că până și ea uită câteodată de crema cu factor de protecție. Chiar și după atâta timp încă ne doare când ne uităm la imaginea asta.

Screen Shot 2015-04-16 at 16.57.24

Foto: Instagram, Facebook

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro