Vanity Fair Oscar Party 2018 ținute covor roșu

Vanity Fair Oscar Party 2018: toate ținutele de pe covorul roșu

Ca în fiecare an, imediat după încheierea galei de decernare a Premiilor Oscar, toată lumea se îndreaptă spre petrecerea organizată de revista Vanity Fair. Iată ce vedete au fost prezente la Vanity Fair Oscar Party 2018 și ce ținute au ales pentru acest eveniment. 

Pe măsură ce Gala Premiilor Oscar 2017 se pregătea de încheiere, cele mai celebre nume din Hollywood au plecat de la  Dolby Theatre spre petrecerea anuală organizată de revista Vanity Fair. Pentru cel de-al patrulea an la rând, petrecerea a fost găzduită într-un spațiu construit lângă Centrul Wallis Annenberg și Primăria Beverly Hills. Gazda evenimentului a fost Radhika Jones, redactorul sef al ediției americane a revistei Vanity Fair.

Câștigătorii Premiilor Oscar 2018, nominalizații acestei ediții și prezentatorii ceremoniei, și-au schimbat repede ținutele de gală și și-au făcut apariția la cea mai așteptată petrecere a anului. De asemenea, la party au participat și multe staruri de la Hollywood care nu au fost prezente la Gala Premiilor Oscar. Pe lângă aceștia, au fost prezenți și jurnaliști, modele și alte VIP-uri din cetatea filmului.

Curioasă ce ținute au ales vedetele pentru Gala Premiilor Oscar 2018? Iată toate rochiile de pe covorul roșu. Uite și ce cupluri am văzut pe covorul roșu la Premiile Oscar 2018.

Intră în galeria foto pentru a vedea cine a participat la eveniment și ce ținute au ales starurile pentru Vanity Fair Oscar Party 2018.

Foto: Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro