Urarea lui Barack Obama pentru Michelle te va face să lăcrimezi

În afara fostelor sale obligații prezidențiale, dacă e un lucru la care excelă Barack Obama, acela este să conducă detașat la împlinirea îndatoririlor de soț pe Instagram. Anul trecut, când cel de-al 44-lea președinte american și Michelle Obama au fost văzuți petrecându-și vacanța pe un iaht, Obama a fost fotografiat ajutându-o pe fosta Primă Doamnă a Americii la o ședință foto. Așa că atunci când soția sa a împlinit 54 de ani, Obama i-a scris o adevărată declarație de dragoste. Urarea lui Barack Obama pentru Michelle te va face să lăcrimezi.

Obama, care nu a mai folosit așa des platforma socială de când i s-au încheiat cele două mandate, a postat o fotografie cu el și soția sa cu descrierea: „Nu numai că ești soția mea și mama copiilor mei, dar ești și cea mai bună prietenă a mea. Îți iubesc puterea, grația și hotărârea. Și te iubesc pe tine din ce în ce mai mult, cu fiecare zi ce trece. La mulți ani, @MichelleObama”. Postarea a făcut peste 3 milioane de likes.

Totuși, nu e singurul mod în care a sărbătorit-o pe Michelle. S-a mai și asigurat că un buchet de flori o aștepta pe masă înainte de a-și începe ziua, alături de un un bilet. Michelle, care a postat o poză cu amândoi pe Instagram, și-a arătat aprecierea scriind „Mulțumesc, @BarackObama, pentru florile care mă așteptu în birou de dimineață. Ești cel mai bun prieten al meu, cel mai mare fan, și n-o să mă satur niciodată să primesc bilețele și flori de la tine. Iar tuturor celor care mi-au trimis vederi și au postat pe social media, nici nu aveți idee cât de mult mă bucură toate urările. Știu că zilele de naștere pot fi dulce-acrișoare (54 de ani!), dar mesajele voastre pline de speranță, generozitate și căldură îmi reamintesc constant cât de norocoși și binecuvântați suntem cu toții.”

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com