Beyonce si Jay-Z

Unde s-au pozat Beyonce și Jay-Z

Deși nu i-am mai văzut de mult timp împreună, Beyonce și Jay-Z au fost prezenți la o vizionare privată a filmului Wonder Wheel, regizat de Woody Allen.

Știm, mersul la cinema ne duce cu gândul la haine comode și un machiaj minimalist. Însă asta nu se aplică și în cazul vedetelor.

Rochia purtată de Beyonce face cea mai puternică declarație despre starea actuală a cuplului (Jay-Z a mărturisit că a înșelat-o pe Beyonce), pe mâneca rochiei este cuvântul UNITY. Ceea ce înseamnă că indiferent de problemele pe care le vor întâmpina, cei doi vor rămâne uniți. Pe lângă zâmbetele pe care cei doi le-au afișat, Beyonce a ales să poarte un ruj în aceeași nuanță ca a costumului soțului ei, Jay-Z.

Ca să împartă fericirea și cu fanii lor, cei doi au făcut câteva poze într-un…lift. Un loc unde sute de oameni își fac selfie-uri zilnic, însă cu siguranță îți amintești și tu de cearta dintre Solange, sora lui Beyonce, și Jay-Z, care a avut loc tot într-un lift, în 2014, după Met Gala.

La acel moment camerele de supraveghere au surprins momentul în care Solange discuta aprins cu Jay-Z, iar Beyonce stătea liniștită în lateral. Deși atunci nu știam de ce Solange era atât de furioasă pe Jay-Z, acum am aflat: acesta a recunoscut că zvonurile legate de infidelitatea sa erau adevărate.

Acum, după două albume lansate (Beyonce -Lemonade și Jay-Z – 4:44), ambele adresându-se infidelității și nașterea gemenilor Sir și Rumi, se pare că cei doi și-au lăsat problemele în urmă și sunt mai fericiți ca niciodată.

De asemenea, relația dintre Solange și Jay-Z s-a îmbunătățit, acesta spunând despre cumnata sa că este ca o soră pentru el.

Intră în galeria foto pentru a vedea cele mai recente poze ale cuplului nostru preferat, Beyonce și Jay-Z.

Foto: Hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro