Unde își petrec restul vacanței Prințul William și Kate Middleton

Unde își petrec restul vacanței Prințul William și Kate Middleton

Întorși de curând din vacanța de pe insula privată Mustique, Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru partea a doua a vacanței lor, pe care plănuiesc să o petreacă la țară în Marea Britanie. Conform publicației Hello!, aceștia au ales să își petreacă restul vacanței la Anmer Hall, din Norfolk. 

Unde au ales să își petreacă restul vacanței Prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton s-au întors de curând din vacanța pe care au petrecut-o alături de alți membri ai familiei lui Kate, printre care părinții acesteia, Carole și Michael, pe insula Mustique. Și cum după vacanță cel mai bine este să mai pleci într-o nouă vacanță (în special dacă faci parte din familia regală), Ducele și Ducesa de Cambridge se pregătesc să se îndrepte spre regiunea Norfolk, mai precis la conacul Anmer Hall.

Anmer Hall este un conac de 10 camere, situat în Sandringham și primit în dar la nunta lor din partea Reginei Elisabeta. Proprietatea este un adevărat paradis – piscină, terenuri de tenis și, așa cum însăși Kate Middleton a povestit anul trecut, există pui de găină care umblă liberi prin împrejurimi.

Este totodată locul unde familia se bucură de o viață simplă și normală. Staff-ul prezent în Norfolk este extrem de limitat, iar uneori ușa o deschide chiar Ducesa de Cambridge.

Chiar dacă reședința principală a familiei este în Londra, la Kensington Palace, Anmer Hall rămâne locul pe care cuplul iubitor de escapade la țară îl consideră „acasă”.

Unde își petrec restul vacanței Prințul William și Kate Middleton

Unde își petrec restul vacanței Prințul William și Kate Middleton

August este luna în care figurile regale britanice se retrag la reședințele lor de vară din întreaga țară. De altfel, Prințul Harry și Meghan, Ducesa de Sussex, se presupune că s-ar afla în acest moment în Cotswolds.

Există însă o scurtă călătorie care se întrevede la orizont: Scottish Highlands, locul unde se află proprietatea Reginei, Balmoral. Este refugiul suprem – „plimbări, picnicuri, câini – foarte mulți câini, întotdeauna sunt câini – și oameni care vin și pleacă non stop”, spunea Prințesa Eugenie într-un interviu anul trecut.

Regina Elisabeta se află deja acolo și este de așteptat ca atât Will și Kate, cât și Harry și Meghan, să li se alăture spre sfârșitul verii.

Foto: Northfoto

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com