Un nou jaf în familia Kardashian-West

La un an după tragicul moment de la Paris, în care Kim Kardashian a fost jefuită și amenințată cu arma, ea și Kanye au fost victimele unui alt jaf.

Se pare că hoțul a intrat pe proprietatea lor în jurul orei patru dimineața, când din fericire, cei doi nu se aflau acasă. Hoțul nu a reușit să intre în casă, dar a distrus trei mașini și a furat iPhone-ul a unui angajat înainte ca cei de la pază să-l fugărească.

Dar hoțul nu s-a oprit aici, după ce a devastat trei dintre mașinile deținute de cuplul Kardashian-West, acesta a intrat pe proprietatea lui Kathy Griffin, și a reușit să fure o geantă care se afla în mașină.

Deși camerele de supraveghere de pe proprietatea soților Kardashian-West l-au surprins pe hoț, se pare că acesta este încă în libertate.

Este de amintit faptul că anul trecut, în octombrie, Kim Kardashian a fost jefuită și amenințată cu un pistol de către cinci bărbați care s-au dat drept ofițeri de poliție ca să intre în apartamentul unde stătea vedeta.

Din fericire, Kim nu a pățit nimic, însă hoții au luat bijuteriile pe care vedeta le avea în apartament, în valoare de 9 milioane de dolari, și inelul de logodnă.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro