clip jennifer garner viral premiile oscar 2018

Un clip cu Jennifer Garner la Premiile Oscar 2018 a devenit viral. Ce a comentat actrița

Un clip cu Jennifer Garner de la Premiile Oscar 2018 a devenit viral. S-au făcut rapid meme-uri, iar internauții au încercat să găsească raspunsul la întrebarea: „Oare la ce se gândea Jennifer?“. Actrița a răspuns amuzată, pe contul ei de Instagram. 

La fiecare ediție a Premiilor Oscar, camerele de luat vederi trebuie să surprindă o mișcare neobișnuită, iar aceste clipuri devin imediat virale. Anul trecut a fost aplaudatul ciudat al lui Nicole Kidman. Anul acesta? Figura lui Jennifer Garner.

În clipul uploadat de Bobby Finger de la Jezebel Jennifer Garner este filmată când aplaudă împreună cu publicul, însă într-o fracțiune de secundă, figura i se schimbă – de teamă sau de parcă ceva s-ar fi întâmplat – și se oprește din aplaudat. Finger a întrebat „Ce a realizat Jennifer în acel moment?“ și așa s-a născut un nou mister.

Internauții au încercat să ghicească la ce se gândea Jennifer în acel moment. Răspunsurile acestora sunt extrem de amuzante.


Jennifer a fost foarte amuzată de amploarea pe care a luat-o clipul video și a făcut și ea glume pe seama ei. Actrița a uploadat clipul pe Insta Story, pe contul ei de Instagram, de trei ori și a dat propriile ei răspunsuri amuzante.

„Felicitări Shape of Water! Poate ar trebui să mă văd cu un pește?“, a spus Jennifer în primul clip. „Ce ai în portofel, Jimmy Kimmel? Ia stai, unde-mi e portofelul?“, a glumit în al doilea, apoi a zis „Abia aștept să lucrez cu Lena Dunham. Stai așa, am semnat vreo clauză de nuditate?“ (Jennifer urmează să apară în noul serial al Lenei, Camping).

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro