Ultima apariție publică a lui Kate Middleton înainte de a deveni mamă pentru a treia oară

Prințul William și Kate Middleton mai au foarte puțin de așteptat până vor deveni părinți pentru a treia oară. Până atunci, cuplul are o mulțime de îndatoriri regale de pus la punct. Astăzi este ultima zi de apariții publice pentru Kate Middleton înainte de a deveni mamă pentru a treia oară.

Cuplul regal a avut astăzi o zi plină! La Londra au avut loc mai multe evenimente legate de Commonwealth  –  o organizație interguvernamentală a 53 de state membre independente – la care au participat și Prințul William și Kate Middleton.

Bineînțeles, toate privirile au ațintite pe Kate Middleton, pentru că astăzi a fost ultima zi de apariții publice pentru ea. Ducesa de Cambridge intră în concediu de maternitate și nu va mai apărea în public până la venirea pe lume a celui de-al treilea copil al ei, care se va naște în aprilie.

Astăzi, Kate Middleton, în vârstă de 36 de ani, și-a făcut apariția într-un palton crem de la Goat, un top cu imprimeu de la Hobbs și o pereche de skinny jeans negri. În ceea ce privește accesoriile, Ducesa a ales un clutch negru, pantofi negri cu toc și cercei cu perle.

Prințul William a ales o ținută clasică – o cămașă albă descheiată la primii nasturi, un blazer și pantaloni navy blue.

Ultima apariție publică a lui Kate Middleton înainte de a deveni mamă

Ultima apariție publică a lui Kate Middleton înainte de a deveni mamă

Cuplul regal și-a început ziua în Satul Olimpic din Londra, unde a vizitat o organizație de binefacere care ajută viitoarea generație de atleți paralimpici britanici. Prințul William și Kate Middleton au asistat la un meci de baschet între persoane aflate în scaune cu rotile, apoi au făcut cunoștință cu atleții.

Mai târziu, Ducele și Ducesa de Cambridge au mers la o cafenea din Clerkenwell, în estul Londrei, pentru a ajuta voluntarii să prepare mâncarea care se va da la Marele Prânz Commonwealth – o inițiativă care încurajează oamenii să socializeze cu membrii comunității lor.

Foto: Northfoto

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro