Tot ce trebuie să știi despre nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank

Tot ce trebuie să știi despre nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank

Mai este doar o săptămână până la următorul mare eveniment regal: nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank. Evenimentul marchează totodată a doua nuntă regală a anului 2018 și se pare că va fi asemănătoare cu cea a Prințului Harry cu Meghan Markle. Iată tot ce trebuie să știi despre ziua cea mare a Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank.

Tot ce trebuie să știi despre nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank

Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, s-a logodit cu iubitul ei, Jack Brooksbank, la începutul anului în Nicaragua. Părinții Prințesei, Ducele de York și fosta sa soție, Sarah Ducesă de York, au fost încântați de veste, iar în februarie Ducele de York a anunțat că cei doi se vor căsători vineri, 12 octombrie, la capela St. George de la Windsor Castle. Pe 19 mai anul acesta, Ducele și Ducesa de Sussex și-au unit destinele în același loc.

La scurt timp de la anunț au apărut fotografiile oficiale. Inelul de logodnă conține un safir de nuanță roz-portocalie, numit padparadscha, înconjurat de diamante, care seamană destul de mult cu cel purtat de Prințesa Diana. Padparadscha este considerată a fi una din cele mai rare și cele mai valoroase dintre toate tipurile de safire. Experții spun că inelul valorează aproape 100 de mii de lire sterline.

Nepoata Reginei Elisabeta, Prințesa Eugenie s-a logodit

Nepoata Reginei Elisabeta, Prințesa Eugenie s-a logodit

În tot acest timp, Buckingham Palace a împărtășit câteva detalii legate de evenimentul regal și nu am putut să nu observăm câteva asemănări izbitoare între nunta Prințesei Eugenie și cea a Prințului Harry cu Meghan Markle.

Așa cum menționam și mai devreme, la fel ca Harry, Eugenie a preferat un cadru mai restrâns și mai intim, alegând să își unească destinul cu Brooksbank tot la Capela St. George din Windsor.

Prințesa s-a asigurat de asemenea că publicul va avea acces la ziua ei cea mare. „1200 de membri ai publicului vor avea șansa să ia parte la apariția congregației și ai membrilor familiei regale, să asculte o transmisiune în direct a cununiei și să urmărească începutului procesiunii în timp ce cuplul părăsește Capela la finalul ceremoniei”, a anunțat Buckingham Palace printr-o declarație oficială.

După ce va lua sfârșit ceremonia, Prințesa Eugenie împreună cu soțul ei vor parcurge cu trăsura străzile din Windsor, o procesiune care în urmă cu exact două luni topea inimile tuturor. Cu toate acestea, plimbarea va fi mai scurtă pentru Prințesa Eugenie decât a fost pentru vărul ei, Prințul Harry.

Cine a urmărit nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sau cea a Prințului William cu Kate Middleton, știe că dacă regalitățile se pricep cu adevărat la ceva, atunci acest lucru implică cu siguranță ceremonii și evenimente formale.

Prințesa Eugenie a dezvăluit ce vedete vor fi invitate la nunta ei

Se pare că lista invitaților este foarte lungă – The Mail on Sunday a informat că Jack și Eugenie se așteaptă la 850 de invitați, cu 250 mai mulți decât la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

De pe listă nu lipsesc nume importante, precum George și Amal ClooneyRobbie și Ayda Williams și bineînțeles, cuplul Beckham.

În vreme ce au nenumărați prieteni și rude faimoase pe lista invitaților, o importantă figură regală este posibil să lipsească de la marele eveniment.

Potrivit publicației Express, este de așteptat ca sora lui Kate, Pippa Middleton, să nască oricând la mijlocul lunii octombrie, așadar în preajma datei pe care a fost fixată nunta Prințesei Eugenie. În mod normal, Kate va dori să fie alături de sora ei în acele momente, însă sperăm să reușească să participe la ambele evenimente.

Încălcând protocolul regal, cuplul a anunțat că va găzdui ceremonia în curtea din spatele casei lor. Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se vor căsători în aceeași capelă unde și-au unit destinele și Prințul Harry cu Meghan Markle, după care își vor invita oaspeții la o petrecere în grădina propriei case, unde conform unei surse, plănuiesc să danseze până târziu în noapte.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com