nunta Nick Jonas Priyanka Chopra

Tot ce știm despre nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra

Nick Jonas și Priyanka Chopra vor deveni în curând soț și soție. Iată tot ce știm până în acest moment  despre nunta delor doi. 

Lucrurile merg pe repede-nainte pentru Priyanka Chopra și Nick Jonas. Actrița, în vârstă de 36 de ani, și cântărețul de 26 de ani, se pregătesc să-și pună pirostriile. Deși relația lor a început în urmă cu câteva luni, starurile s-au logodit deja, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în India, și plănuiesc să se căsătorească până la finalul acestui an.

Ce știm despre nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra

Deși niciunul dintre cei doi nu a făcut publică data nunții, o sursă din anturajul cuplului a declarat pentru Us Weekly că: „nunta va avea loc în India, în decembrie.“ Asta înseamnă că Nick și Priyanka vor deveni soț și soție la doar șapte luni de când a început relația lor. Totuși, nu e de mirare graba lor; Nick și Priyanka au fost prieteni buni până în luna mai, când s-au hotărât să înceapă o relație amoroasă. S-au logodit două luni mai târziu, în iulie, în cadrul unei ceremoni care a avut loc în India.

La sfârșitul lunii octombrie, Anjula Acharia și Mubina Rattonsey, domnișoarele de onoare ale Priyankăi, i-au organizat acesteia o petrecere bridal shower. Evenimentul a avut loc la Tiffany’s Blue Box Café din New York City, iar actrița și-a făcut apariția într-o superbă rochie Marchesa, care aducea foarte mult cu o rochie de mireasă. Câteva zile mai târziu, Priyanka și câteva prietene apropiate au mers la Amsterdam pentru petrecerea burlăcițelor.

La începutul acestei luni, Nick Jonas și-a ales cavalerii de onoare (11!) și a făcut publice numele a cinci dintre aceștia: frații lui, Joe, Kevin și Frankie, dar și actorul Jonathan Tucker și viitorul lui cumnat, Siddharth Chopra. Cântărețul a publicat pe Instagram o fotografie în care apare alături de cadourile pentru cavalerii lui de onoare: trotinete electrice inscripționate cu numele fiecăruia.

Data nunții se apropie cu pași repezi, iar viitorii miri sunt foarte ocupați: cuplul va lua parte la mai multe festivități înainte de nunta propriu-zisă: o ceremonie tradițional indiană și una creștină. Se pare că Nick și Priyanka vor face schimb de jurăminte într-un palat din Jodhpur, India.

Weekend-ul trecut, cei doi au petrecut Ziua Recunoștinței în Delhi, India, alături de familie și prieteni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

What a beautiful Thanksgiving. Hope you all had the best day with your loved ones.

O postare distribuită de Nick Jonas (@nickjonas) pe

De când am auzit că sunt împreună, ne-am întrebat cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste. Din fericire, cântărețul a dezvăluit aceste detalii într-un interviu televizat.

Așa cum se întâmplă cu multe cupluri, Nick și Priyanka s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Au fost introduși unul altuia și au schimbat câteva mesaje, dar s-au cunoscut față în față abia șase luni mai târziu. În mai 2017, au mers împreună la MET Gala, dar cântărețul a explicat că pe vremea aia erau doar amici. „Viețile noastre se cam duceau în direcții separate“, i-a spus el lui Jimmy Fallon.

În următoarele săptămâni, cei doi au petrecut mult timp împreună, ceea ce a făcut tabloidele să vorbească despre o posibilă relație amoroasă. În ciuda zvonurilor, Nick Jonas a continuat să spună că relația lor era una platonică. Abia în urmă cu cinci luni cei doi au decis să înceapă o relație romantică. „Cumva povestea s-a scris singură. Cred ca amândoi am știut că asta trebuie să facem și suntem foarte fericiți.“

În ceea ce privește mărirea familiei, actrița a spus recent că își dorește un copil cât mai curând: „câțiva dintre prietenii mei au bebeluși, iar eu mă gândesc <<Doamne, trebuie să-i ajung din urmă! >>“

Priyanka Chopra și Nick Jonas nu sunt singurul cuplu de celebrități care s-au logodit foarte devreme. Iată alte șapte cupluri care au confirmat logodna la scurtă vreme de la începerea relației.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro