Toate informațiile despre viitorul bebeluș regal

Numărătoarea inversă a început! Luna aceasta vom face cunoștintă cu al doilea bebeluș regal. Iată ce știm până în acest moment despre viitorul copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge. 

Admiratorii familiei regale s-au postat în fața clinicii private Lindo Wing din Londra încă de la mijlocul lui aprilie, când a început oficial numărătoarea inversă. Ducele și Ducesa și Cambridge au ținut să le mulțumească fanilor și le-au trimis ceai și cutii cu biscuiți și croissante. Cum pachetele erau legate cu o fundă roz, toată lumea se gândește că acesta ar putea fi un indiciu legat de sexul viitorului bebeluș regal.

Ducele și Ducesa de Cambridge nu au dorit să știe dinainte sexul viitorului lor copil, însă fanii familiei regale și presa internațională au început de mult timp să facă presupuneri. În ceea ce privește numele bebelușului se fac chiar și pariuri, numele cel mai vehiculat fiind Alice. Cu toate că nu pare un nume regal, încă din secolul XIX, un număr mare de femei din familia regală au purtat numele de Alice – cea de-a doua fiică a Reginei Victoria precum și soția Ducelui de Gloucester (unchiul Reginei Elisabeta) au purtat acest nume. Alte nume alese de casele de pariuri sunt Elizabeth, Charlotte, Alexandra și James.

Kate Middleton, care a mărturisit că va aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului la mijlocul sau la sfârșitul lunii aprilie, va naște la clinica privată Lindo Wing din Londra. Poliția este așteptată să ia măsuri de securitate în jurul spitalului chiar de la sfârșitul acestei săptămâni, zeci de fani ai familiei regale și jurnaliști fiind așteptați să ia cu asalt clărirea.

După naștere, Prințul William și familia sa vor sta câteva zile la Palatul Kensington, pentru ca Regina Elisabeta să-și poată vizita strănepotul. După aceea, își vor petrece vara la casa din Norfork. Se pare că Ducele de Cambridge își va lua un concediu de paternitate de două săptămâni, în timp ce Ducesa se va întoarce la îndatoririle regale peste câteva luni.

Un lucru e cert: suntem sigure că cel de-al doilea bebeluș regal va fi la fel de adorabil precum frățiorul mai mare, Prințul George. Intră aici pentru a vedea toate momentele simpatice în care a fost surprins viitorul Rege al Angliei.  

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro