Timothée-Chalamet-obsesia-criticilor-sezonul-de-premii-2018

Timothée Chalamet este obsesia criticilor de anul acesta

Timothée Chalamet a cucerit pe toată lumea în sezonul de premii de anul acesta, iar când vine vorba de nominalizările la Oscar, se zvonește că ar fi printre favoriți.

În cuvintele lui Greta Gerwig, regizoarea filmului Lady Bird, Chalamet este „un Christian Bale tânăr în combinație cu un Daniel Day-Lewis tânăr și un strop de Leonardo DiCaprio, crescut într-o familie vorbitoare de limba franceză în Manhattan, cu un IQ cu mult peste medie și o pasiune pentru hip-hop.”

Nu este de mirare obsesia care s-a creat în jurul actorului de doar 22 de ani.

Rolul lui Elio din Call Me by Your Name, care trăiește o frumoasă dragoste de vară cu șarmantul Oliver (Armie Hammer) în Italia aniilor 1980, i-a adus nominalizarea pentru „Cel mai bun actor” la Globurile de Aur, alături de Daniel Day-Lewis, Tom Hanks și Denzel Washington.

Pe Timothée îl mai poți vedea și în Lady Bird, în rolul iubitului gânditor al lui Saoirse Ronanși să mai menționăm că va juca alături de Christian Bale în filmul ce urmează să fie lansat, Hostiles? Mai trebuie adăugat și că a fost surprins filmând o scenă în care se sărută Selena Gomez, pentru următorul proiect al lui Woody Allen.

Timothée-Chalamet-obsesia-criticilor-sezonul-de-premii-2018

Nu știm ce premii îl mai așteaptă anul acesta, dar știm că se va bucura de toată atenția!

Și pentru că am menționat mai sus cât este de tânăr.. destul de tânăr să existe această filmare cu el pe Internet, din timpul liceului.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com