timothee-chalamet-isi-va-dona-onorariul-de-la-ultimul-film-cu-woody-allen

Timothée Chalamet își va dona onorariul de la ultimul film cu Woody Allen

În timp ce mișcările inițiate de #TimesUp și #MeToo continuă, Hollywood începe să-l abandoneze pe Woody Allen. Regizorul este acuzat de hărțuire și abuz sexual de fiica sa vitregă, Dylan Farrow, iar în ultimele săptămâni și luni, Ellen Page, Greta Gerwig și Rebbeca Hall și-au exprimat regretul de a fi lucrat cu regizorul. Acum, un alt actor deschide acest subiect: Timothée Chalamet își va dona onorariul de la ultimul film cu Woody Allen.

Fiind protagonistul unor filme precum “Call Me By Your Name” și “Lady Bird”, actorul Timothée Chalamet, care joacă împreună cu Hall în următorul film al lui Allen, “A Rainy Day In New York”, a declarat ieri într-o postare pe Instagram că își va dona salariul unor organizații de caritate. „Am fost întrebat în interviuri de curând despre decizia mea de a lucra la un film de-al lui Woody Allen vara trecută… Tot ce pot spune e că nu vreau să profit de pe urma muncii mele la film, iar în consecință, îmi voi dona tot salariul.” Iată toată postarea:

Chalamet probabil că nu va fi ultimul actor întrebat despre asocierea sa cu Allen. Și Selena Gomez este distribuită în următorul film al regizorului, iar mama ei susține că și-a sfătuit fata să nu accepte să lucreze cu Allen.

În orice caz, privind din perspectivă, abilitatea tardivă a lui Allen de a ocoli acuzația ce a persistat pentru decade deasupra carierei sale ia sfârșit aici. Ne întrebăm cine va mai rămâne să promoveze ”A Rainy Day In New York”, sau dacă Amazon își vor continua planurile de lansare. Filmul se află momentan în post-producție neavând stabilită o dată de lansare.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com