Tiffany Haddish a purtat rochia preferata la Premiile Oscar 2018

Tiffany Haddish și-a purtat rochia preferată la Premiile Oscar 2018

Invitată să prezinte Saturday Night Live anul trecut, actrița Tiffany Haddish a ținut un monolog în care a spus că are de gând să mai poarte rochia Alexander McQueen pe care și-a cumpărat-o pentru premiera filmului „Girl’s Trip”. Chiar dacă a părut o glumă, actrița s-a ținut de promisiune și a ales să își poarte din nou rochia preferată pe podiumul premiilor Oscar 2018.

Tifanny Haddish și-a respectat promisiunea și a purtat rochia ei preferată la Premiile Oscar 2018

Așa cum a mărturisit și în cadrul show-ului Saturday Night Live (unde a făcut istorie ca fiind prima dată când o comediantă de culoare este gazdă SNL), rochia de 4.000 de dolari pe care și-a cumpărat-o special pentru covorul roșu de la premiera filmului din iulie 2017 în care debutează, Girl’s Trip, a costat mai mult decât ipoteca pe care o plătește, așa că i s-a părut firesc să o mai poarte când se ivește o nouă ocazie specială.

Zis și făcut, căci după ce și-a etalat rochia semnată Alexander McQueen la SNL, ne-a mai oferit ocazia să o vedem încă o dată. Haddish a ales să înmâneze premiul Oscar pentru Cea mai bună animație îmbrăcată în aceeași rochie, alături de Maya Rudolph.

Tiffany Haddish și-a purtat rochia preferată Alexander McQueen la Premiile Oscar 2018

Ce ocazie mai bună decât cea mai importantă noapte de la Hollywood? În plus, a ales să o accesorizeze cu Uggs.

„Simt că ar trebui să mă pot îmbrăca așa cum îmi doresc, când îmi doresc, de ori câte ori îmi doresc, atâta timp cât îmi reîmprospătez ținutele” a spus Tiffany Haddish în monologul ei de la SNL.

Înainte de a ajunge pe podium pentru a prezenta următorul câștigător, actrița a purtat o ținută tradițională din Eritreea numită „zuria”. Rochia este purtată de femeile din Eritreea și Etiopia, împreună cu o capă numită kaba” purtată cel mai adesea de miresele și mirii Habesha la ceremoniile de căsătorie.

Tiffany Haddish rochie Eritreeana premiile Oscar 2018

Tiffany Haddish rochie Eritreeana premiile Oscar 2018

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com