Taylor Swift: 15 motive pentru care o adorăm

Dacă nu ai remarcat până acum asta, ei bine, o adorăm pe Taylor Swift și vrem să explicăm de ce. De fapt, acest articol trebuia să indice doar 10 lucruri pentru care este un star al muzicii pop, dar nu ne-am putut opri așa că ți-am pregătit o listă cu 15 lucuri care te vor face să o îndrăgeşti imediat.

Aici este oda noastră entuziastă pentru domnişoara Swift. Îi dorim o carieră cât mai lungă! 

  • Face cele mai bune piese de despărțire

Swift reușește că capteze cu usurință acel sentiment de angoasă și furie. „We Are Never Getting Back Together“ a fost cântat pentru prima dată pe o scenă de karaoke. „I Know You Were Trouble“, ei bine, toate am fost cu cineva cu care nu trebuia să fim. „Better Than Revenge“ este o declarație extrem de acidă către o fată care i-a furat iubitul. Pentru fiecare despărțire pe care ai avut-o, Swift a scris o piesă care să te facă să te simți mai bine.

  • Este o persoană foarte energică

Swift a fost numită cea mai influentă persoană din muzica pop, învingându-le pe Rihanna, Katy Perry și Beyoncé. „The Pop Powerlist“ pentru 4Music i-a adus o avere estimată la 130 de milioane de dolari, multe apariții în presă, numeroase oferte profitabile și propriul ei parfum. A cucerit industria muzicală și a reușit să-și păstreze imaginea.

  • Celebrul remix al lui Taylor Swift

Este puțin probabil să nu fi auzit despre asta și apreciem că nu este aprobat de Taylor Swift, dar este cel mai amuzant videoclip de pe YouTube pe care l-ai văzut, realizat de Tay Tay. Poți vedea videoclipul accesând acest link: aici.

Intră în galeria foto alăturată pentru a vedea alte 12 motive pentru care o iubim pe Taylor Swift. 

Foto Northfoto, Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro