Street Style: cele mai bune 9 ținute purtate de Selena Gomez în 2017

Poate că în anul 2016 nu am reușit să o vedem atât de des pe cât ne-am fi dorit pe Selena Gomez, din cauza deciziei cântăreței de a ieși pentru un timp din lumina reflectoarelor, dar anul 2017 pare să fie un an bun pentru fosta vedetă Disney.

Nu cred că greșim atunci când spunem că Selena Gomez este într-o perioadă foarte bună, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. A lansat o nouă melodie (Bad Liar), este producătorul executiv al serialulul 13 Reasons Why difuzat de Netflix, prima ei campanie cu brandul Coach, al cărui ambasador este tocmai a apărut și, împreună cu Abel Tesfaye (The Weekend) formează unul dintre cele mai reușite cupluri ale momentului. Dar, pe lângă toate acestea, noi o admirăm și pentru  simțul estetic, Selena  fiind una dintre vedetele al cărui street style ne inspiră  întotdeauna.

Fie că poartă cu succes trenduri precum carourile, dungile verticale sau imprimeurile florale, ori optează pentru un look simplu, precum o pereche de jeanși negri și un top alb, Selena reușește întotdeauna să fie o apariție chic și stilată.

V-am pregătit în galerie 9 dintre ținutele noastre preferate purtate de Selena în anul 2017.

Foto: hepta.ro, northfoto.com

erika
erika.chivu@ringier.ro