Selfie de Oscar: povestea din spatele acestuia

Toţi vorbesc despre ea. Este fotografia momentului şi va rămâne pentru totdeauna în istoria Premiilor Oscar.

Toţi vorbesc despre ea. Este fotografia momentului şi va rămâne pentru totdeauna în istoria Premiilor Oscar.

Un selfie cu mai multe vedete (Ellen Degeneres, Brad Pitt, Angelina Jolie, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Channing Tatum, Jared Leto, Lupita Nyong’o şi fratele ei mai mic) a făcut înconjurul lumii şi a devenit cea mai distribuită poză de pe reţelele de socializare din toate timpurile. Mai mult, celebrul selfie realizat la gala de decernare a Premiilor Oscar 2014 a înregistrat un alt record: a blocat Twitter-ul pentru câteva ore.

Însă de la ce a pornit această întâmplare memorabilă? Ei bine, Ellen Degeneres, gazda ceremoniei, a început să se plimbe prin sală cu un telefon mobil în căutare de parteneri pentru un selfie. După ce s-a fotografiat cu Liza Minnelli, Ellen a ajuns în dreptul lui Meryl Streep şi a rugat-o să facă o poză împreună. Dar simpatica prezentatoare şi-a dat seama că două persoane nu sunt suficiente pentru un selfie legendar, aşa că i-a invitat pe Julia Roberts, Channing Tatum, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Angelina Jolie şi Lupita Nyong’o. Dornici să apară în ceea ce urma să fie cel mai tare selfie al tuturor timpurilor, Kevin Spacey şi Jared Leto s-au strecurat şi ei în cadru.   

Totuşi, în selfie a apărut un intrus, despre care nimeni nu a ştiut nimic până ieri. Este vorba despre fratele mai mic Lupitei Nyong’o, Peter, care a ieşit cel mai bine dintre toţi protagoniştii fotografiei legendare. Mărturisim că îl înţelegem perfect: cine ar rata ocazia de a face o poză cu cei mai mari actori de la Hollywood? Invitată a doua zi după Oscaruri la emisiunea lui Ellen Degeneres, Lupita s-a amuzat pe seama fratelui său, student în Florida, despre care crede că va ajunge actor.

Foto: Hepta