Oscar 2015: rochii purtate de vedete pe covoroul roșu

A 87-a ediție a Premiilor Oscar a avut loc aseară pe scena Teatrului Dolby din Los Angeles și a adunat laolaltă, ca în fiecare an, cele mai cunoscute staruri de cinema ale momentului. 

Ceremonia a fost prezentată de actorul Neil Patrick Harris, cunoscut pentru rolul din How I Met Your Mother iar pe covorul roșu și-au făcut apariția rând pe rând vedete ca Marion Cotillard, Reese Witherspoon, Felicity Jones, Rosemund Pike, Julianne Moore (toate nominalizate la această ediție a Oscarurilor) dar și câștigătorii de anul trecut, Cate Blanchett, Lupita Nyong’o, Matthew McConaughey şi Jared Leto. Nu au lipsit nici staruri precum Scarlett Johansson, Ben Affleck, Nicole Kidman, Benedict Cumberbatch, Meryl Streep, Oprah Winfrey sau Jennifer Aniston.

De la rochii diafane la ținute cu un strop de dramatism și până la creații surprinzătoare, GLAMOUR vă prezintă ce rochii au purtat vedetele pe covorul roşu al acestei ediţii de Oscar. Totul în galeria foto alăturată.

Și până să vă dezvăluim care au fost cele 10 apariţii care ne-au făcut inima să tresalte suntem curioase să aflăm impresiile voastre: cine merită să fie în top 10 şi care dintre apariţiile de aseară v-au dezamăgit?

Foto: Northfoto

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro