Emily Blunt, Matthew McConaughey și Jane Fonda sunt câteva dintre noile nume anunțate să prezinte Premiile Oscar 2018

Lista completă a celebrităților care vor prezenta Premiile Oscar 2018

Astăzi au fost anunțate noile adăugiri pe lista celebrităților care vor prezenta câștigătorii ediției de anul acesta a Premiilor Oscar. Ceremonia va avea loc pe 4 martie 2018, de la ora 01:30 (ora României) la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles și va fi difuzată live în România de către Digi24 şi Digi Film.

Celebritățile care vor prezenta câștigătorii Premiilor Oscar

Printre noile nume anunțate astăzi care vor prezenta câștigătorii ediției cu numărul 90 a Premiilor Oscar se numără câștigători și nominalizați ai edițiilor trecute: Emily Blunt, Sandra Bullock, Dave Chappelle, Eugenio Derbez, Ansel Elgort, Jane Fonda, Jodie Foster, Eiza González, Ashley Judd, Nicole Kidman, Matthew McConaughey, Helen Mirren, Rita Moreno, Lupita Nyong’o și Christopher Walken.

„Acești actori au dat viață celor mai eroice și de neuitat personaje care au apărut vreodată pe ecrane” au adăugat producătorii Michael De Luca și Jennifer Todd.

Lista completa a celebritatilor care vor prezenta Premiile Oscar 2018

În urmă cu o săptămână au mai fost anunțați și Gal Gadot, Mark Hamill, Armie Hammer, Oscar Isaac, Lin-Manuel Miranda, Gina Rodriguez, Eva Marie Saint, Wes Studi, Kelly Marie Tran și Zendaya.

„Împreună, acești artiști înglobează cele mai iubite filme ale generației noastre. Este o onoare să îi întâmpinăm pe scena celei de-a 90-a ediție a Oscarurilor.” au spus De Luca și Todd.

Lista completa a celebritatilor care vor prezenta Premiile Oscar 2018

Lista preliminară a prezentatorilor Premiilor Oscar 2018 include câștigătorii edițiilor trecute, precum Mahershala Ali, care a primit anul trecut trofeul pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru rolul din filmul Moonlight, dar și câțiva dintre nominalizații de anul acesta, cum ar fi Margot Robbie, nominalizată la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal, pentru rolul din I,Tonya.

Restul listei îi include pe Chadwick Boseman, care joacă rolul principal în filmul Black Panther, Viola Davis, Laura Dern, Jennifer Garner, Greta Gerwig, scenarista și regizoarea filmului Lady Bird, Tiffany Haddish, Tom Holland, care joacă rolul principal în filmul Spider-Man: Homecoming, comediantul Kumail Nanjiani, Emma Stone și Daniela Vega.

„Indiferent că se întorc pe scena Premiilor Oscar sau se vor afla aici pentru prima dată, fiecare dintre acești artiști aduc cu ei șarmul lor distinctiv și plin de energie. Contribuțiile lor vor face din acea seară una de neuitat“, au spus producătorii Michael De Luca și Jennifer Todd.

Găsește lista nominalizărilor la Premiile Oscar 2018, aici.

Citește și predicțiile noastre, aici.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com