Fabuloasele poze de Instagram de la petrecerea Vanity Fair

În fiecare an, după ceremonia de decernare a Oscarurilor, starurile hollywoodiene se îndreaptă spre cea mai aşteptată petrecere a anului, party-ul Vanity Fair. Anul acesta, fotograful Mark Seliger le-a surprins pe vedete în instantanee retro.

În fiecare an, după ceremonia de decernare a Oscarurilor, starurile hollywoodiene se îndreaptă spre cea mai aşteptată petrecere a anului, party-ul Vanity Fair. Petrecere pentru care vedetele îşi aleg rochiile cu tot atâta rigoare ca şi pentru defilarea de pe covorul roşu al Premiilor Academiei Americane de Film! 

Pentru prima oară fotograful ediţiei americane a Vanity Fair, Mark Seliger le-a surprins pe vedete în instantanee retro. Printre ele: Diane Kruger, Reese Witherspoon, Selena Gomez şi desigur Lupita Nyong’o, laureată a Premiilor Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Fotografiile cu aer vintage au fost postate pe contul de Instagram al revistei (@VanityFair) dezvăluind în timp real crâmpeie din culisele acestui eveniment exclusiv. Iată care dintre ele au fost favoritele noastre:

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi

Zooey Deschanel

Lupita Nyong'o

Diane Kruger şi Joshua Jackson

Sienna Miller

Bill Murray