Cele mai bune şi cele mai proaste momente de la Oscar 2014

Pizza pe scena Oscarurilor, cel mai vizionat selfie din lume şi staruri premiate care dansează: acestea au fost doar câteva dintre momentele amuzante la premiilor Oscar 2014.

Pizza pe scena Oscarurilor, cel mai vizionat selfie din lume şi staruri premiate care dansează: acestea au fost doar câteva dintre momentele amuzante la premiilor Oscar 2014.

Ne-am bucurat la aflarea câştigătorilor (mai ales dacă aceştia au făcut parte şi dintre favoriţii noştri). Am admirat frumoasele rochii cu care actriţele celebre din cetatea filmului au luat cu asalt covorul roşu, i-am văzut pe cei mai eleganţi actori, am râs la glumele lui Ellen DeGeneres. Şi… am suspinat la auzul discursului atât de emoţionat ţinut de Jared Leto, câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (pentru „Dallas Buyers Club“).

 

„Happy“ a fost melodia care a luat cu asalt radiourile din lume. Şi Pharell a cântat-o pe scena Oscarurilor, iar Lupita Nyong’o, Amy Adams şi Meryl Streep au dansat cu foc.

Acel selfie care a făcut valuri pe web. Acel selfie cu o mare aglomeraţie de staruri pe metru pătrat. Ellen, Angelina, Lupita, Bradley, Jennifer, Julia, Meryl….

Pizza. Pizza! La Oscaruri! Şi toate glumele făcute de Ellen pe seama acestei pizza. Jared Leto i-a dat o felie mamei sale, Brad Pitt a împărţit şerveţele şi s-a înfruptat cu poftă din felia lui… Cu ce a fost plătită această trataţie în direct? Cu balsamul de buze al Lupitei, 200 de dolari de la Harvey Weinstein, plus alte câteva bancnote donate în pălăria Vivienne Westood a lui Pharell Williams de către John Travolta, Kevin Spcaey, Brad Pitt şi Chiwetel Ejiofor.

Impresionat: prestaţia lui Pink, pentru prima dată pe scena Oscarurilor, celebrând a 75-a aniversare a legendarului „Wizard of Oz“.

Jennifer Lawrence a căzut a doua oară! La cea mai importantă ceremonie din industria filmului, Oscar 2014.

Una dintre cele mai hilare apariţii: Pharell, în pantaloni scurţi. Zău aşa!

Foto: Hepta