Sophie Turner are un nou tatuaj care probabil conține un spoiler despre finalul serialului Game of Thrones

Sophie Turner are un nou tatuaj care probabil conține un spoiler despre finalul serialului Game of Thrones

Actrița care joacă rolul Sansei, Sophie Turner, are un nou tatuaj care probabil conține un spoiler despre finalul serialului Game of Thrones. Cu toții așteptăm cu sufletul la gură următorul sezon și este posibil ca Sophie să fi dat de gol scenariul.

Dacă Sansa este un personaj feminin extrem de puternic și, uneori, răzvrătit, se pare că și actrița care îi joacă rolul are un spirit nonconformist. Sophie Turner are un nou tatuaj, care probabil conține un spoiler despre finalul Game of Thrones.

Tatuajul lui Sophie Turner conține un spoiler despre finalul Game of Thrones?

Nu știm cu siguranță, însă un lucru este cert: fie că tatuajul are legătură cu ceva care urmează să se întâmple în serial, fie că nu, cu siguranță el a fost inspirat din Game of Thrones. Tatto-artista australianca Lauren Winzer a publicat pe Instagram o fotografie cu noul tatuaj al lui Sophie, iar fanii au luat-o razna, crezând că le-a stricat finalul serialului.

https://www.instagram.com/p/BjzNHEIll6g/?taken-by=laurenwinzer

Tatuajul reproduce simbolul casei Stark din Game of Thrones și conține mesajul „Haita supraviețuiește”. În descrierea imaginii, Lauren a etichetat-o pe Sophie Turner, semn că tatuajul a fost realizat pe ea. Fanii l-au interpretat ca pe un spoiler pentru finalul serialului.

Ce ar putea însemna mesajul? Faptul că toți membrii familiei Stark vor supraviețui până la final și poate chiar vor câștiga lupta.

Totuși, nu se știe dacă noul tatuaj al lui Sophie Turner conține un spoiler despre finalul serialului Game of Thrones. Actrița nu a comentat pe baza acestui subiect, așa că tot ce putem face este să așteptăm până anul viitor când va apărea noul sezon. Până una alta, ne-a șocat total vestea că un personaj important din Game of Thrones va muri, așa că abia așteptăm să aflăm ce se întâmplă mai departe!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com