Sophie Turner a dezvăluit ce produse de beauty sunt nelipsite din rutina ei

Sophie Turner a dezvăluit ce produse sunt nelipsite din rutina ei de beauty

Sophie Turner avea 13 ani când a primit rolul Sansei Stark în faimosul serial Game of Thrones. Era o domnișoară în devenire, iar pe parcursul anilor au urmat zeci de apariții impecabile pe covorul roșu.

Sophie a uimit de fiecare dată prin apariții simple, dar sofisticate, iar look-urile ei au fost întotdeauna apreciate. Este de la sine înțeles de ce a devenit un model de beauty pentru multe tinere și adolescente. Și noi o urmărim îndeaproape și îi apreciem alegerile în materie de machiaj. De data aceasta, însă, a venit momentul să lăsăm machiajul la o parte, și să vorbim despre rutina de îngrijire.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Sophie Turner a dezvăluit că există câteva produse care nu lipsesc niciodată din ritualul ei de îngrijire a părului și a pielii. „Uleiul de păr este grozav! Îl poți aplica pe părul uscat înainte de culcare, iar dimineața părul devine mai moale și mai ușor de pieptănat!”, a declarat actrița, care este ambasadoare Wella Professionals la nivel global. Noi suntem de acord că uleiul de păr este un produs-minune. Intră în galeria foto, pentru a vedea recomandările noastre!

Cât despre rutina de skincare, hidratarea este cheia. „Alte produse care nu lipsesc din rutina mea de beauty? O cremă hidratantă și un balsam de buze, pe care îl folosesc și pentru orice zone uscate ale pielii. Și multă apă!”, a mai dezvăluit Sophie.

foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com