Și-au ales Prințul Harry și Meghan Markle o casă la țară?

Și-au ales Prințul Harry și Meghan Markle o casă la țară?

Prințul Harry și Meghan Markle s-au așezat la casa lor și acum este timpul să o facă încă o dată la propriu. Au trecut două săptămâni de la nunta regală, luna de miere se pare că mai are de așteptat, dar proaspăt căsătoriții trebuie să mai bifeze un lucru de pe listă: să își aleagă o casă la țară.

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea o casă la țară

Prințul William și Kate Middleton dețin Anmer Hall, Prințul Charles și Camilla, Highgrove House, iar Regina Elisabeta și Prințul Philip, mai multe proprietăți în Marea Britanie. Dar cum rămâne cu Prințul Harry și Meghan Markle?

Cei care urmăresc îndeaproape familia regală par să aibă un răspuns. Conform mai multor surse, Harry și Meghan au închiriat o proprietate în Cotswolds. US Magazine are chiar și un nume pentru aceasta: WestfieldLarge, situată pe terenul din jurul Great Tew Estate. Proprietatea găzduiește de asemenea Soho Farmhouse, locul unde se bănuiește că s-a ținut petrecerea burlăcițelor a Ducesei de Sussex și locul unde Victoria și David Beckham se retrag uneori în weekenduri.

Cuvântul cheie aici este „închiriat”. Motivul ar fi că, așa cum s-a întâmplat și cu Prințul Charles și cu Prințul William și multe alte rude de-ale lor, Regina Elisabeta le va dărui oficial o casă Prințului Harry și lui Meghan Markle.

Deseori, proprietățile nu sunt finisate. Prințul William și Kate Middleton au fost nevoiți să renoveze timp de doi Anmer Hall, costurile ridicându-se la 2, 3 milioane de dolari.

„Regiunea în care este situată proprietatea Prințului Harry și a lui Meghan Markle este una dintre cele mai frumoase comitate din centrul Angliei, un amestec de liniște, poteci pentru cai și teren cultivat”, detaliază Vogue.

Tot ce ne lipsește în această clipă este contul de Instagram al Ducesei de Sussex..

 

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com