Sex and the City 3 l-ar fi ucis pe Mr. Big

Sex and the City 3 l-ar fi ucis pe Mr. Big

Crezi că nu poți strica o surpriză dacă aceasta nu se va întâmpla oricum niciodată? Află că te înșeli. Potrivit podcastului Origins, în cea de-a treia parte a filmului Sex and the City, personajul Mr. Big ar fi urmat să fie ucis, iar acțiunea s-ar fi concentrat pe încercările lui Carrie de a face față pierderii. 

Mr. Big ar fi fost ucis în partea a treia a filmului Sex and the City

Cum ar fi urmat să moară Mr. Big? Aparent în urma unui atac de cord în timpul dușului, a dezvăluit gazda podcastului și contribuitorul  Vanity Fair, James Andrew Miller.

Vestea nu i-ar fi picat tocmai rău lui Chris Noth, actorul care îl interpretează pe Big în franciza Sex and the City. În timpul podcastului, acesta i-a mărturisit lui Miller că nu i-au plăcut prea mult primele două filme. „Urăsc genul ăsta de acțiune… prea sentimental și exagerat de romantic”, a spus Noth. Partea a treia a filmului însă i se părea chiar promitățoare actorului. „Auzisem că scenariul era mult mai bine scris”, a mai spus el.

Potrivit lui Miller, detaliile despre scenariu au venit din partea unor surse apropiate lui Kim Cattrall (Samantha Jones), care a declarat de mai multe ori de-a lungul timpului că nu își dorește să mai joace în alt film Sex and the City. Conform surselor, scenariul în care Mr. Big moare a fost unul dintre motivele pentru care actrița nu și-a mai dorit să se întoarcă pe platourile de filmare.

„Apropiații lui Kim sunt de părere că scenariul filmului nu îi oferea prea multe posibilități personajului Samantha. Moartea ar fi venit la începutul filmului, mutând automat întreaga atenție spre Carrie și modul în care aceasta își revine după dispariția lui Big, acțiunea concentrându-se mai puțin pe relația de prietenie dintre cele patru femei”, a explicat Miller în podcastul său.

Cu toate acestea, filmul nu va vedea niciodată lumina zilei iar noi nu vom afla niciodată cum s-ar fi derulat lucrurile..

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com