Serena Williams va avea un documentar despre viața ei

Serena Williams va avea un documentar despre viața ei

Serena Williams cu siguranță nu poate spune că are o viață lipsită de evenimente! Campioana de tenis deține cele mai multe titluri de Grand Slam, își lansează propria linie de produse cosmetice, este o mamă incredibilă și un model de urmat. HBO știe acest lucru, dovadă că îi oferă acesteia un documentar format din cinci părți care se va numi „Being Serena” și care va urmări întreaga ei viață și cariera legendară.

Being Serena” este numele documentarului care va urmări povestea Serenei Williams

Anul trecut, la începutul lunii septembrie, a dat naștere primului copil, o fetiță pe nume Alexis Olympia Ohanian Jr., alături de care a apărut pe coperta numărului din februarie a revistei Vogue. Cel mai recent, cu ocazia reîntoarcerii pe terenul de tenis, soțul ei, Alexis Ohanian, i-a pregătit Serenei o surpriză pe măsură. Patru panouri publicitare reunind mesaje pentru „cea mai bună mamă din lume” au apărut peste noapte în Palm Springs, California.

„Olympia și cu mine am vrut să îi urăm bine ai revenit în lumea tenisului. Designul a fost făcut de mine cu ajutorul bebelușului nostru care se află la prima experiență de design grafic și dacă ne întrebi pe noi, se descurcă destul de bine. Puse unul lângă celălalt, panourile reunesc mesajul „Cea mai bună mamă a tuturor timpurilor”.” a scris pe pagina sa de Instagram co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

Noul trailer pentru documentar o arată pe Serena Williams vorbind despre momentul în care a aflat că este însărcinată: „Când am realizat că sunt însărcinată, mi-am spus „Dumnezeule, cum o să mai pot juca tenis?” Am pus atât de multă presiune pe mine. Voiam să mă asigur că sunt cea mai bună. Nu știam dacă mai este sau nu ceva rămas pentru mine în tenis.”

Documentarul se va baza pe reîntoarcerea lui Serena Williams pe terenul de tenis după sarcină și nașterea primului ei copil, împreună cu Alexis Ohanian. Williams a făcut public că este însărcinată anul trecut, după ce a câștigat cel de-al 23-lea titlu Grand Slam al ei, în vreme ce era însărcinată deja în 8 săptămâni, iar mai târziu a povestit despre complicațiile care au apărut pe parcursul nașterii fiicei sale și efectele acestora. Niciuna dintre acestea nu au oprit-o să se reîntoarcă triumfătoare și, așa cum spune și în trailer, mai are multe lucruri de făcut.

Urmărește trailerul mai jos:

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com