coperta-revista-vogue-februarie-serena-williams-2018

Serena Williams și fiica ei, pe coperta numărului din februarie al revistei Vogue

Numărul din februarie al revistei Vogue o are pe copertă pe Serena Williams alături de fiica ei de patru luni, Alexis Olympia Ohanian Jr.

Pe cât de multă putere și determinare emană fotografia, pe atât de multă dragoste și tandrețe îți transmite. De fapt, acestea sunt și calitățile care o descriu pe Serena Williams. În interviul acordat revistei Vogue, ea vorbește despre proaspăta ei experiență de mamă, despre căsnicie și nu în ultimul rând, despre marea ei revenire pe terenul de tenis.

Este o adevărată perfecționistă așa că s-a surprins adesea întrebându-se dacă va fi sau nu o mamă bună, iar din clipa în care s-a născut fiica ei, Olympia, și-a promis că va fi mereu acolo pentru ea.

„Nu vom petrece nicio zi una departe de cealaltă până împlinește 18 ani”, a spus aceasta, glumind doar pe jumătate.

Serena Williams spune că de când a apărut Olympia în viața ei, lucrurile s-au schimbat: „(…) o mare parte din anxietate a dispărut atunci când s-a născut Olympia. Știind că am un copil minunat la care să mă întorc acasă, simt că nu trebuie să mai joc alt meci. Nu am nevoie de bani, titluri sau prestigiu. Mi le doresc, dar nu am nevoie de ele. Este un sentiment diferit pentru mine.”

Chiar dacă sarcina a mers bine, Serena povestește despre complicațiile de după – operația de cezariană i s-a rupt din cauza crizelor de tuse cauzate de embolismul pulmonar de care suferă, au urmat numeroase proceduri complicate prin care a trebuit să treacă, dar în final lucrurile au revenit la normal.

„Nu mi-am dorit niciodată o nuntă tradițională, mi-am dorit o nuntă vie, impunătoare” a spus ea, iar având în vedere femeile incredibile pe care le-a avut invitate (Beyoncé, Caroline Wozniacki, Eva Longoria, Ciara și Kim Kardashian-West), credem că i-a reușit!

Acum însă, a venit timpul să acorde din nou atenție și job-ului și se pare că o va face într-un mare fel!

Foto: Mario Testino / Vogue.com

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com