Serena Williams și-ar putea lansa propria linie de produse cosmetice

Serena Williams și-ar putea lansa propria linie de produse cosmetice

Serena Williams are o revenire grandioasă, după ce s-a bucurat de o binemeritată pauză pe durata sarcinii. Acum, celebra tenismenă se gândește să își răspândească succesul în afara lumii sportului, lărgindu-și orizonturile către industria de beauty.

Din ce în ce mai multe celebrități devin beauty gurus, lansându-și linii de produse cosmetice. Kim Kardashian, Kylie Jenner (și fiica ei, Stormi), Rihanna și Paris Hilton sunt primele care ne vin în minte. Acum, Serena Williams pare că vrea să li se alăture.

Cum se va numi linia de cosmetice lansată de Serena Williams

Serena Williams a făcut demersuri pentru a înregistra marca „Aneres” (Serena, scris invers), în ianuarie, scrie TMZ.

Ce produse va conține marca Aneres

Tenismena a depus actele și a înregistrat numele Aneres pentru 18 categorii de produse cosmetice, printre care ruj, gloss, fard de pleoape, pudră, fond de ten, eyeliner, mascara, demachiant, produse de skincare, parfum, șampon, șampon uscat, cutii cosmetice și pensule pentru machiaj.

Noi abia așteptăm mai multe detalii despre linia de cosmetice a Serenei Williams, care cu siguranță se va bucura de un real succes. Aceasta va intra în competiție cu produsele Rihannei, care aproape le-a depășit pe cele ale lui Kylie Jenner în ceea ce privește vânzările.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com