Serena Williams si Alexis Ohanian si cele patru panouri publicitare dedicate reintoarcerii ei

Serena Williams are patru panouri publicitare dedicate reîntoarcerii ei

Săptămâna aceasta se pare că au apărut peste noapte patru panouri publicitare în Palm Springs, California. Nu, nu este vorba despre un nou film de Oscar, ci de surpriza pe care Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, i-a pregătit-o acesteia cu ocazia reîntoarcerii pe terenul de tenis.

Patru panouri publicitare pentru Serena Williams

„Olympia și cu mine am vrut să îi urăm bine ai revenit în lumea tenisului. Designul a fost făcut de mine cu ajutorul bebelușului nostru care se află la prima experiență de design grafic și dacă ne întrebi pe noi, se descurcă destul de bine. Puse unul lângă celălalt, panourile reunesc mesajul „Cea mai bună mamă a tuturor timpurilor”.” a scris pe pagina sa de Instagram co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

Poate că panourile au fost dedicate jucătoarei de tenis, însă au reușit să topească pe toată lumea în mediul online.

serena-williams-patru-panouri-publicitare-dedicate-reintoarcerii-ei

Competiția care are loc între 5 și 18 martie marchează reîntoarcerea Serenei Williams după ce a născut pe 1 septembrie. Ultima dată când a participat în vreo competiție a fost în ianuarie 2017, la Australian Open unde a și câștigat, fără să se fi știut pe atunci că este însărcinată în 8 săptămâni.

Citește și despre proaspăta ei experiență de mamă, despre căsnicie și nu în ultimul rând, despre marea ei revenire pe terenul de tenis.

Foto: Hepta

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com