Serena Williams își lansează propria colecție de haine

Serena Williams își lansează propria colecție de haine

Serena Williams doar ce a câștigat primul ei meci de tenis de la French Open după ce a născut-o pe fiica ei, Olympia, iar acum are un nou motiv de sărbătoare: își lansează propria colecție de haine.

Serena Williams își lansează oficial colecția de haine

Colecția de haine se lansează astăzi cu 12 articole, urmând ca pe parcursul sezonului de vară și toamnă să mai fie adăugate și altele. În plus, niciunul dintre articole nu va costa mai mult de 250 de dolari. „Ne dorim ca oamenii să poată arăta bine fără să plătească enorm pentru asta”, a explicat Williams pentru Vogue.

Colecția tenismenei debutează cu articole de lenjerie intimă, denim, tricouri, jachete și o rochie de mătase verde oliv, al cărei material a fost ales personal de către ea.

„M-am săturat să văd peste tot doar blugi drepți. Vreau să readuc structura blugilor. Nu vei vedea blugi drepți cu o structură care să avantaje atât femeile slabe și în formă, cât și pe cele cu forme, dar aceștia chiar o fac. Îmi vin atât de bine și amintesc exact de forma clasică de jeans din anii ’80”, a mai explicat Serena.

Serena Williams povestește că lansarea colecției ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu opt luni, însă din cauza sarcinii și a nunții, a fost nevoită să o pună pe pauză. În schimb, a luat lucrurile ușor și s-a concentrat asupra colecției, iar după cum spune ea, faptul că a devenit mamă a ajutat-o să regândească întreaga colecție.

„Vreau să arăt bine. Vreau să fiu întotdeauna elegantă și acum că am un copil, trebuie să depun un efort în plus”, a mai adăugat Williams.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com