Selfie în lift: trucul perfect pentru o apariție spectaculoasă

Un selfie într-un lift cu oglinda este un must în zilele noastre. Selfie-urile în lift fac urcarea sau coborârea sa pară mai rapide. Iar oglinda dă impresia de spațiu și le distrage atenția claustrofobilor. Iar pentru cei pasionați de modă și activi pe rețelele de socializare, oglinda reprezintă elementul perfect pentru un selfie.

Și vedetele au preluat acest trend: Kim Kardashian și Kanye West, au împărtășit cu noi un moment privat din lift. Cu toții știm că vedeta este regina selfie-urilor, aceasta lansând o carte în care se află câteva selfie-uri cu ea. Trebuie să recunoaștem că un păr aranjat și un machiaj perfect asigură un selfie de nota 10, demn de postat pe rețelele de socializare. Bella Hadid și Gigi Hadid se asigură întotdeauna că au o fotografie reușită înainte de a pleca la evenimente. De asemenea, și bloggeri ide moda știu puterea unui selfie reușit în lift. Un lucru este cert, vedetele știu cum să pozeze pentru a nu scoate în evidență imperfecțiunile.

Așadar, data viitoare când te afli într-un lift cu oglindă asigură-te că surprinzi acel moment înainte ca ușile să se deschidă.

Intră în galeria foto pentru a te inspira din fotografiile postate de celebrități pe conturile lor de Instagram. 

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro