Selena gomez vorbeste pentru prima data despre relatia cu the weeknd

Selena Gomez vorbește pentru prima dată despre relația ei cu The Weeknd

Unul dintre cele mai discutate subiecte din ultimele luni, relația dintre Selena Gomez și The Weeknd este, în sfârșit, oficială!

După ce au apărut împreună pe covorul roșu de la Met Gala, iar Selena a fost văzută de nenumărate rânduri participând la concertele iubitului său, artista face primele declarații despre relația sa. Neoficial, relația lor a început în luna ianuarie.

„Sunt genul de fată care se implică foarte mult într-o relație. Tot timpul am fost așa. Mă dedic cu totul partenerului meu, iar felul meu de a fi vine cu multe la pachet. Sigur înțelegi ce vreau să spun“, a spus Selena Gomez în cadrul unui interviu pentru postul de radio Power FM.

Artista a recunoscut că are o relație cu The Weeknd, spunând că „este luată“. Sigur că întreaga lor poveste de dragoste a fost asociată cu un scandal, presa speculând că Selena Gomez i-a furat iubitul lui Bella Hadid, iar după multe luni în care publicațiile au născocit tot felul de știri pe această temă, Bella Hadid a vorbit sincer despre despărțirea de The Weeknd.

Intră în galeria foto pentru a descoperi 10 trucuri de styling pe care le-am învățat de la Selena Gomez.

Foto: Hepta

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro