Selena Gomez și The Weeknd s-au mutat împreună

Cel mai urmărit cuplu al anului 2017, Selena Gomez și The Weeknd se pare că au trecut la următorul nivel în ceea ce privește relația lor.

Conform unei surse pentru Entertainment Tonight, cei doi locuiesc temporar împreună în Greenwich, New York. Aceștia se află momentan aici deoarece Gomez filmează pentru un nou proiect regizat de Woody Allen, iar iubitul ei, The Weeknd este în turneu.

Cei doi au închiriat o casă în centrul satului Greenwich, iar pentru Selena acesta lucru este o premieră deoarece, de obicei, alege să stea în hoteluri atunci când are proiecte departe de casă.

Cuplul nu a confirmat și nici nu a vorbit despre acest subiect, dar sursa anonimă a împărtășit câteva detalii despre casa închiriată.

Se pare că proprietatea are plafoane înalte de 11,5 metri, balcoane de sticlă, o bucătărie englezească, băi separate, un duș cu aburi și o cadă imensă.

Și cine nu ar vrea să-i aibă ca vecini pe cei doi? Mai ales că din spusele sursei, Selena și The Weeknd sunt ,,foarte amabili față de vecini și par foarte încântați de zona în care locuiesc temporar.”

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro