Selena Gomez și-a schimbat look-ul pentru ziua ei de naștere

Cu fiecare videoclip pe care îl scoate și fiecare fotografie nouă postată, Selena Gomez ne mai dă câte un motiv să o invidiem pentru frumusețea sa, iar ultima sa schimbare de look nu face excepție. Selena s-a tuns și a încercat un look nou, special pentru ziua ei de naștere.

Nu ne putem explica asta, dar fiecare ne dorim să ne simțim cele mai speciale și mai frumoase de ziua noastră de naștere, fie că o sărbătorim în vreun fel sau nu. Se pare că și Selena Gomez a simțit această nevoie (nu o înțelegem, ea este superbă chiar și atunci când nu se străduiește deloc). Artista a vrut să se răsfețe cu un nou look, iar noi suntem mai mult decât încântate de alegerea făcută. Selena a optat pentru un breton lung, purtat într-o parte, care arată perfect pe părul ei bogat și strălucitor.

Totuși, ea încă nu și-a dezvăluit noua tunsoare fanilor (așa cum toate celebritățile o fac, prin postări pe rețele de socializare), însă a fost dată de gol de hair-stylista sa, chiar cea care este responsabilă de tunsoare. Marissa Marino a scris la descrierea fotografiei:  „Ghici cine a vrut breton din nou și cine arată extrem de sexy în seara asta!”, confirmând că este vorba de o tunsoare nouă și că nu suntem păcălite cu o perucă.

 

Guess who wanted bangs again ‍♀️ and is looking smokin hot tonight

O postare distribuită de Marissa Marino (@_marissamarino) pe

O altă fotografie cu bretonul Selenei a fost postată de manichiuristul ei. Bretonul seamănă foarte mult cu cel purtat de ea vara trecută, așa că vedeta știe exact ce face când a cerut această tunsoare.

Selena Gomez s-a tuns și poartă breton

Bretonul purtat acum de Selena Gomez este perfect pentru acelea dintre noi care își schimbă look-ul foarte des. Dacă te decizi că nu mai vrei breton, într-o săptămână aproape că a dispărut, plus că ai la îndemână o mulțime de coafuri în care să îl integrezi. Ți-am pregătit în galeria foto cele mai drăguțe coafuri pe care le poți purta atunci când îți lași bretonul să crească. Aruncă un ochi și acolo!

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro