Selena Gomez și-a schimbat look-ul: ce culoare de păr a ales artista

Toată lumea a așteptat-o cu nerăbdare pe Selena Gomez la American Music Awards 2017: nu numai pentru că nu a mai apărut live pe scenă de mai mult de 1 an, dar și pentru a vedea dacă va veni însoțită de Justin Bieber. Cu toate acestea, Selena ne-a oferit o altă surpriză: artista și-a schimbat look-ul și acum are o altă culoare de păr.

De câte ori nu ai suspinat la vederea Selenei Gomez și a părului ei perfect, strălucitor și plin de volum? După ce mult timp l-a purtat foarte lung, Selena a decis la începutul acestui an să renunțe la el și s-a tuns bob, o alegere foarte inspirată de altfel (nu ne putem închipui ce tunsoare nu ar arăta bine pe un păr atât de frumos ca al ei). Totuși, a rămas mereu fidelă culorilor închise de păr: deși s-a mai jucat din când în când cu anumite șuvițe mai deschise, a păstrat mereu același șaten închis ca bază.

Tocmai de aceea toți am rămas surprinși când și-a făcut apariția la American Music Awards cu părul blond. Selena și-a păstrat tunsoarea bob și a ales o nuanță rece de blond, cu rădăcinile naturale la vedere (intră în galeria foto pentru a vedea mia multe imagini cu noul ei look). Deși schimbarea de look s-a produs într-un timp atât de scurt (cu o zi înainte postase pe Instagram Stories o fotografie în care apărea șatenă), suntem siguri că nu ne păcălește cu o perucă de această dată: postările hairstylistei sale confirmă schimbarea de look.

Selena Gomez a postat chiar ea o fotografie înainte de show în care spune „Acum sunt blondă”, deci nu mai avem niciun dubiu.

so i am blonde now

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro