Selena Gomez și Justin Bieber din nou împreună

Deși relația dintre Selena Gomez și Justin Bieber a fost intens mediatizată, cei doi s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori, se pare că cei doi au ajuns, într-un final, la un acord. 

Cei doi au fost văzuți împreună în casa Selenei, deoarece actrița a fost gazda unei mici petreceri între prieteni. Iar printre invitați s-a numărat și fostul ei iubit, Justin Bieber.

Pentru cei care încă speră că cei doi vor forma din nou un cuplu, trebuie să le spunem să nu se entuziasmeze; Selena și Justin sunt doar prieteni, iar actualul iubit al Selenei, The Weeknd, știe despre această prietenie și nu are nimic împotriva ei.

De asemenea, cei de la TMZ spun că dacă The Weeknd nu se afla în turneu ar fi fost și el prezent la mica petrecere. Aceasta nu este prima dată când Selena și Justin se întâlnesc, cei doi s-au văzut după operația suferită de Selena din timpul verii.

Pentru a-ți reîmprospăta memoria, Selena și Justin au devenit un cuplu în ianuarie 2011 și s-au despărțit pentru prima dată în noiembrie 2012. Apoi s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori pe parcursul anului 2013, iar în anul 2014 cei doi și-au spus ,,adio” pentru totdeauna.

Recent, Selena a început să reia legătura cu mai mulți oameni din trecutul ei. De exemplu, de curând aceasta a luat legătura cu Demi Lovato, care a fost la un moment dat cea mai bună prietenă a ei.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro